Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Интересен новитет. Јас предлагам само заради подобра прегледност, да му бапните AJAX кај зачуввањето на резултатите во табелите, да не се рефрешира цела страна :smir:

Интересна идеја :) ја има и на bettingadvice така да кој се клади верувам веќе е запознаен со ова :)

Хаха ова е стварно немогуче...на 4-5 утакмици од Англија ме зезна по 1 гол....

денес, 16:00 Fulham Wigan Athletic
2:1 (1 бод.)
2:0
денес, 16:00 Everton Stoke City
2:0 (1 бод.)
1:0
денес, 16:00 Blackburn Rovers Chelsea
1:3 (1 бод.)
1:2
денес, 16:00 Wolverhampton Wanderers Manchester City
1:2 (0 бод.)
2:1
денес, 18:30 Manchester United Tottenham Hotspur
2:1 (1 бод.)
2:0

Лелеј, на заебанции сум ја ставил Милан - Јувентус 1:2 сега за сега 2 бода :)

Ја типував Милан 2-0 Јувентус ... Ќе ми дадете 3 бода ипак резултатот ми е погоден ? :kesa:

Рома - Лече ја погодив 2-0 и Херкулес - Реал 1-3 :zver: :)

Супер истипував денеска. Дури 5 точни резултати сум погодил. Ајде утре уште подобро. :vozbud:

Не му требаше последниот гол на Виља 4:0 ја имав.

Јас иам 21 поен, добар сум..3 утакмици точен резултат (Лион, Оксер и Рома).. Ама мислам дека Acid кажа дека ова коло е пробно..

Дури денеска го забележав ова:kesa:

Супер е.:)
Јас од прв обид си зедов 3 поенчиња. Билан-Јуве 1-2:bip:

Топ е играва.Баш е забавна,барем мене ми е.Браво кајгана за идејава,мислам дека докажавте дека убедливо сте најдобар форум во Македонија.Инаку што се однесува до моите типови...Од Серија А имам 2 точни меча со погодени резултати (Интер и Рома = 6 бода),од Премиер Лига имам 7 бода вкупно,од Примера 2 бода,од Бундес Лигата имам 2 бода(убедливо најслаб сум тука),а од Француската лига не сум типувал првите мечеви,сум заборавил.:) Вкупно - 16 бода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom