Kajgana Song Contest (KSC) #4

• Креатор на темата Креатор на темата Kasabian
  • Време на започнување Време на започнување
Што предлагаш ?
Инаку мене ми стигна известување :)
Да гласаат стриктно учесници во натпреваров, со што ќе се намали влијанието преку приватни пораки „гласај за мене, не гласај за него“, секој ќе си се стреми да си победи. Можда преанализирам, али забавно ми беше досеа и не сакам да ми прекини преку победа на исти натпреварувачи зад кои има 30 сигурни 12ки однапред определени што се всушност ново-регистрирани другари од маало.

Да гласаат стриктно учесници во натпреваров, со што ќе се намали влијанието преку приватни пораки „гласај за мене, не гласај за него“, секој ќе си се стреми да си победи. Можда преанализирам, али забавно ми беше досеа и не сакам да ми прекини преку победа на исти натпреварувачи зад кои има 30 сигурни 12ки однапред определени што се всушност ново-регистрирани другари од маало.

Точно дека подобро е само учесниците да гласат, ама не гледам зошто некој би се молел за гласови да победи на овој натпревар, направен само за забава на форумџиите, без никаква материјална награда за прво место.

Точно дека подобро е само учесниците да гласат, ама не гледам зошто некој би се молел за гласови да победи на овој натпревар, направен само за забава на форумџиите, без никаква материјална награда за прво место.

За некои луѓе, растење на e-peen е најголемата награда што можат да ја добијат во животот.

Јас како што знам од предходните избори право на организаторот е да ги избере правилата. Мое гледање е дека секој член треба да има право на глас независно дали е пријавен на изборот. Според мене колку повеќе гласачи има толку е поголема веројатноста најубавата песна да победи + поинтересно е гласањето, повечќе пресврти има. А ако гласаа само учесниците, сигурно некој ке заборавеа, па ке се молевме по 100 пати да гласаат, па ке се дисквалификувавме ... Ма да мислам дека за да нема вакви работи во иднина, треба да се направат универзални правила што ке важат за секој избор. Еве @Zlatikevichius како основач на KSC ако се сложува може да направи некоја правила за пријавување и гласање и во иднина да се водиме по нив.

Врска си немаат поените од мене, имаш помешано малце :D

@Kasabian стави ги и линковите од гласањето и целата листа. :)

Честитки Invader и фала за 12ката. Благодарност и до АјсБој :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom