Kajgana Song Contest (KSC) #4

• Креатор на темата Креатор на темата Kasabian
  • Време на започнување Време на започнување
Најубаво си беше во вториот натпревар, полуфинале, па финале... 2 дена пријавување, 2 дена полуфинале (ако има доволно песни) и 3 дена финале. Инаку, очекувам да имам подобар пласман од претходните 2 натпревари, мора со оваа песна да сум во топ10 барем :D[DOUBLEPOST=1397086291][/DOUBLEPOST]
Таман реков ќе учествувам тоа завршило ееее у п.м нека иде :icon_lol:

Али ајде нема врска нека победи најдобриот , штета што не можам и да гласам :(

Организаторот ако не се лажам ги промени правилата за овој натпревар, и тие што не учествуват може да гласат.

Дај бе организирајте убав избор, а не вака...
Убаво си имаше полуфинале и си гласаа само учесниците, а последниве 2 избора е каша-попара...

And again таг-от не работи! Јас никакво известување не добив! :mad:

И едно прашање, гласањето е готово или?

Дај бе организирајте убав избор, а не вака...
Убаво си имаше полуфинале и си гласаа само учесниците, а последниве 2 избора е каша-попара...
Многу е обврска. Се нема секогаш слободно време да се организира такво нешто. Еве, држам среќа ти да победиш, па организирај боље. Мило ќе ми е. :)

Многу е обврска. Се нема секогаш слободно време да се организира такво нешто. Еве, држам среќа ти да победиш, па организирај боље. Мило ќе ми е. :)
Е де бе колку време ќе ти одземе ова, со оглед на тоа што (ако не се лажам) страната ги пресметува гласовите...

Гласано и од мене.

Со ова опцијава да гласаат сите ќе се натртат политики и молења за гласови, тотално шмекот се губи од натпревар во натпревар, али ајде. :)
Гласано иначе, случајно влегов на темава, таговите пак не работат.

Со ова опцијава да гласаат сите ќе се натртат политики и молења за гласови, тотално шмекот се губи од натпревар во натпревар, али ајде. :)
се расипале изглеа и ја ко тебе случајно

му го гласував :D

Што предлагаш ?
Инаку мене ми стигна известување :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom