Kajgana Song Contest (KSC) #3

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Ова беше ебано тешко да се избере кој да добие поени, браво за селекцијата на песните, иако имаше некои ептен клише hair-metal бендови кои си немаат везе но ок. :D

Освен 12-та, која уште од старт знаев каде ја доделам, едвај се одлучив за останатите.
Ќе биде жустро. :icon_lol:

јас гласав ама заборавив да си пишам името :facepalm:

Thank you for voting!

Можам да си кажам за кого ја дадов 12ката? :D

Па за Stairway to heaven. Најсовршено нешто од музика.

Жустро е и овојпат. Напето е сега за сега. :)

Ми се деси некоја unknown error кога кликнав на save :confused: и не знам дали ми се пратиле гласовите

Зашто ме нема мене на списоков? o_O
Знаев дека некој сум изумил. Моја грешка е, прими извинување. Сега е малку касно да те додадам оти ќе немаш шанса со другите. Уште еднаш, прими извинување.

Инаку дечки, сите што никот ви е на кирилица сервисот има потешкотии да ги дешифрира буквите и остава само прашалници со бројот на буквите вo никот. Мој предлог за тие со ник на кирилица што не гласале до сега да пишат некое бројче после никот и после да го пишат во темава за да ги распознаеме. Тие што досега гласале ќе ги средиме некако.[DOUBLEPOST=1396602289][/DOUBLEPOST]
Ми се деси некоја unknown error кога кликнав на save :confused: и не знам дали ми се пратиле гласовите
Пратени ти се. :)[DOUBLEPOST=1396602988][/DOUBLEPOST]
Нема полуфиналиња. Тоа значи гласање до недела вечер и тогаш почнуваме со KSC #4 ?
Предлогот се прифаќа.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ами, ако нема полуфиналиња како се одлучи кој песни ќе учевствуваат во финалето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom