Kajgana Song Contest (KSC) #3

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
јас ќе имам право на учество во следниот натпревар?
Јесда гласав,ама у 23 и 45 :D

@Röddást види кое место си.[DOUBLEPOST=1396821651][/DOUBLEPOST]Нема дисквалификувани овој натпревар пошо сум многу срцка.

@Röddást види кое место си.[DOUBLEPOST=1396821651][/DOUBLEPOST]Нема дисквалификувани овој натпревар пошо сум многу срцка.

Да ми го вратиш кафето!

А ти нема каде да ми избегаш...

УУУУУ МЕСТАЧИИИ :D

Се' што е над нула е добро, 3 поени за мојот предлог :D
Него мене не ми е местото на овие избори, секогаш ќе победи најклише/комерцијала песната :)

Како и да е, честитки до победникот!

А како тоа имало дупли гласови и мене не ми се важат 10 поени ?
Де бе мајка му стара па бар на кајгана да помине едно гласање без местенки...
@Kasabian имаш среќа шо не ми се важат 10 поени иначе...
:icon_lol::icon_lol:

Честитки, реално таа беше најдобрата песна. Не сум рокер ама подобра песна од таа нема, а и подобар бенд нема (y)

А како тоа имало дупли гласови и мене не ми се важат 10 поени ?
Де бе мајка му стара па бар на кајгана да помине едно гласање без местенки...
@Kasabian имаш среќа шо не ми се важат 10 поени иначе...
:icon_lol::icon_lol:
Абе какви местенки ... сите ме мразат на форумов , јас сум последниот шо ке го наместат да победи :D ај ако ништо друго барем морален победник си :P

Честитки, реално таа беше најдобрата песна. Не сум рокер ама подобра песна од таа нема, а и подобар бенд нема (y)
Не си рокер (тоа вајда значи дека не слушаш рок) али даваш заклучок дека песната и бендот се најдобри? (y)

Не си рокер (тоа вајда значи дека не слушаш рок) али даваш заклучок дека песната и бендот се најдобри? (y)
Па не се декларирам како рокер, а слушам некои легендарни ствари, што стварно вредат рок од минатото. Денешниот рок тапа ми е ама денес и послабо се прави рок, ама затоа тука се секогаш старите добри екс ју и вакви за сва времена песни ко од Лед Зепелин :)

9то место
wieherndessmiley.gif
не сум нормален.

Последно место еј, толку лоша песната беше? :D[DOUBLEPOST=1396899391][/DOUBLEPOST]Последно место еј, толку лоша песната беше? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom