- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
јас ќе имам право на учество во следниот натпревар?
Јесда гласав,ама у 23 и 45
Јесда гласав,ама у 23 и 45

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Röddást види кое место си.[DOUBLEPOST=1396821651][/DOUBLEPOST]Нема дисквалификувани овој натпревар пошо сум многу срцка.јас ќе имам право на учество во следниот натпревар?
Јесда гласав,ама у 23 и 45![]()
@Röddást види кое место си.[DOUBLEPOST=1396821651][/DOUBLEPOST]Нема дисквалификувани овој натпревар пошо сум многу срцка.
јас ќе имам право на учество во следниот натпревар?
Јесда гласав,ама у 23 и 45![]()
Абе какви местенки ... сите ме мразат на форумов , јас сум последниот шо ке го наместат да победиА како тоа имало дупли гласови и мене не ми се важат 10 поени ?
Де бе мајка му стара па бар на кајгана да помине едно гласање без местенки...
@Kasabian имаш среќа шо не ми се важат 10 поени иначе...
![]()
Не си рокер (тоа вајда значи дека не слушаш рок) али даваш заклучок дека песната и бендот се најдобри?Честитки, реално таа беше најдобрата песна. Не сум рокер ама подобра песна од таа нема, а и подобар бенд нема![]()
Па не се декларирам како рокер, а слушам некои легендарни ствари, што стварно вредат рок од минатото. Денешниот рок тапа ми е ама денес и послабо се прави рок, ама затоа тука се секогаш старите добри екс ју и вакви за сва времена песни ко од Лед ЗепелинНе си рокер (тоа вајда значи дека не слушаш рок) али даваш заклучок дека песната и бендот се најдобри?![]()