Kajgana Song Contest (KSC) #3

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Сменете го начинот на гласање. Многу убави песни ќе останат без бодови овој пат :confused:

Тогаш подобро за мене што нема потреба да се замарам со гласање да не испадне после дека сум дисквалификуван :свиркам:

Ја сум и за да се скрати времето за пријавување зошто за двојката темата беше неактивна 4 од 7 дена...

Пријавување до:6ти март (недела) 23:59
Абе ајде што бидна, рокот помина пред скоро месец дена, дури и пред да се отвори темата :D

Абе ајде што бидна, рокот помина пред скоро месец дена, дури и пред да се отвори темата :D
Провери уште еднаш, сигурен сум дека си грешка. Me едитираш у цитираното и ме заебаваш сеа? Као првоаприлска шега треба да биде ова?

Провери уште еднаш, сигурен сум дека си грешка. Me едитираш у цитираното и ме заебаваш сеа? Као првоаприлска шега треба да биде ова?
Последно уредено од модератор: пред 2 минути

:D

Претходно напиша некој, не се сеќавам кој, дека премногу е 7 дена за пријавување песни, со што се сложувам. Може за во иднина, гласањето да почне 24 часа од последната пријавена песна.

Стварно е многу време за пријавување. Се пуштив на темава да видам до кога е рокот за гласање а тоа уште имало за пријавување...

И сега за ова наредната недела ќе се гласа? :D

Последно уредено:
Добро нели е веќе време да се стави крај на номинациите :confused:

@Zlatikevichius
Предлог од мене да се скрати рокот на пријавување на 3 дена. Премногу песни се пријавуваат за една недела. Нека биде уште овој натпревар со една недела пријава, па после да се смени на помалку.

И уште еден предлог, да напишеме по 1-2-3 кратки реченици зошто сме ја одбрале токму таа песна, зошто мислиме дека треба победи и зошто го исполнува критериумот. Може ова да влијае многу на гласањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom