Kajgana Song Contest #204 - Деби

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ги пријавуваме дебитантските песни на музичар/бенд, без разлика дали е сингл или албум.
Ако пејачот/бендот дебитирале на музичката сцена директно со албум, ја пријавуваме првата песна од албумот.

Едноставно е и многу лесно, знам дека прво што ќе напраите е google search; best debuts in music ама не е лошо за секој случај да си ја проверите песната пошто ќе опоменувам доека не ме мрзи, после едноставно ќе ве одјебам на листата за гласање и чао.
Бираш бенд/солист, отвараш дискографија, најпрвото на листата го пријавуваш и чао.

Се глеаме, пријавување таму до четврток или петок зависи.

Мислам дека веќе го имаме победникот ^^, ама нема врска, битно е да се учествува. Се мислев меѓу 4, ама сепак со оваа ќе играм:

Останатите 3 се:

Па ако некој сака да го добие мојот глас, нека ги пријави. :P

Од 64та верзијава ама песната е 6та на албумот.

Ама ај, нека тера, и кај Калиопи ме мрзи да ситничарам.
Нека биде вака се додека не почнат да претеруваат, после ќе санкционирам.

Идејата ми беше да има поразлични песни и изведувачи, затоа реков само првите песни од деби албумите. Ама ете мењам, нека биде било која песна од деби албумот.

1 пријавувач со 1 песна од албумот.

Вие погоре може да си ги смените песните ако сакате.

Од 64та верзијава ама песната е 6та на албумот.

Ама ај, нека тера, и кај Калиопи ме мрзи да ситничарам.
Нека биде вака се додека не почнат да претеруваат, после ќе санкционирам.

Идејата ми беше да има поразлични песни и изведувачи, затоа реков само првите песни од деби албумите. Ама ете мењам, нека биде било која песна од деби албумот.

1 пријавувач со 1 песна од албумот.

Вие погоре може да си ги смените песните ако сакате.
Јас пишав Simon & Garfunkel debut single и ми ја извади оваа, ќе ја сменам ако сакаш, нема врска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom