Кајгана собиранки

Планирав да дојдам на собиранката по повод 5 години Кајгана, ама се погоди баш за роденден и пропадна, се надевам дека на следната поголема собиранка ќе можам да дојдам и да се запознаам со нови фаци :)

Првата така (помала) собиранка ми беше у јуни 2009....Нов член,непознат за поголем дел од членовите,таму беа Maggie,StatusQUO,Параноик,Џену дојде малце поседи,TonInter,Dark King и други,не ми текнува сеа.....Втората беше у август истата година,седевме у парк :pos: таму беа Mac,Saladin,Новинарка и други не ми текнува кој беа :smir: Иначе сакав да дојдам за 5 години,ама малер....болен бев и ништо

Ј
Е за собиранка јас носам фотоапарат и една торба шминки
Шиткаш шминки?
Може и ја да си донесам нешо роба да шиткам на собиранка?

А за вицовите: хахахаха - grohotom se smijem...

Памтим прва собиранка у Динамик. Беше пред 3 год мислим. =]

Пајџа секс бе на то собиранките?

Нормално, на секоја имало до сеа, онака у големи количини.

Ама сега ми текна оти сум верен дечко јас...така да вие имајте секс а јас ќе мастурбирам :vozbud: ако дојдам некад :)

Ама сега ми текна оти сум верен дечко јас...така да вие имајте секс а јас ќе мастурбирам :vozbud: ако дојдам некад :)
Ќе се возбудуваш на секс пред твои очи и на лице место ќе се самозадоволуваш?
Мислам дека ја премина границата на верност (или вереност, whateva'...).

Ќе се возбудуваш на секс пред твои очи и на лице место ќе се самозадоволуваш?
Мислам дека ја премина границата на верност (или вереност, whateva'...).

Тука лежи иронијата на неверството :) Абе кај можам да издржам одма ќе се убацам во толпата ко нервозен бик во тесна улица :)

Собиранки правите само во Скопје или?

ја би дошол на ваша собиранка ако дојдете во Тетово

Samo na edna iam otideno. Onakva, masovna.
Letovo u park. Skuzhiv deka ne trea da idam na masovni sobiranki, poshto od shto sakash so site da napraish muabet, so nikoj ne stigash -.-
Upoznav preku 20dushi, od koi shto samo so 3ca uspeav da napraam nekojsi muabet -.-
I taman se raspolozhiv, trebashe doma da si idam -.-
I mnogu se iznervirav i rekov deka vishe ne idam na masovni sobiranki.
I taka.

Шиткаш шминки?
Може и ја да си донесам нешо роба да шиткам на собиранка?

А за вицовите: хахахаха - grohotom se smijem...

Ма какво шиткање, торба шминки за секој случај, да не нема каде што се оди парфимерија. Иначе покрај многуте мании кои ми се доблест ми е колекционерство на убави работи ( чанти, чевли, шминка, долен веш, накит, комшии, белосветски типови, отпишани керки и синови, а најповеќе колекции имам од оцртувачи за веѓи - треба да ми се црни, а не ми се)

Треба да си организираме виц парти веројатно :pos2:

Собиранки правите само во Скопје или?

Ноп. Традиционално преку лето се прават во Охрид. Сме правеле и во Велес (една како голема, и голем број помали). Мислам дека имаше еднаш и Струмичка собиранка за жителите од источна Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom