Кајгана собиранки

Абе не се напраи таа масовната 6 години славје годинава, а? -.-

Прва собиранка на која бев беше август (не сум сигурна за месецот) 2006. Тогаш уште не бев член, не ни знаев воопшто за постоењето на Кајгана, бидејќи уопште не седев на интернет тогаш и врска немав што има како има по сајбер просториве. Во суштина сосема случајно се најдов на собиранката, ме викна една другарка која исто не беше член која беше викната од другарка која беше член. :icon_lol: И таму дознав за Кајгана и порталот и форумот и после некое време викам ај да видам што има и така се зачленив. Прва собиранка од кога сум член мислам дека беше август 2007 во Велес и после неа таа во Дајмонд,

И така. :pipi:

Прва собиранка на која бев беше август (не сум сигурна за месецот) 2006. Тогаш уште не бев член, не ни знаев воопшто за постоењето на Кајгана, бидејќи уопште не седев на интернет тогаш и врска немав што има како има по сајбер просториве. Во суштина сосема случајно се најдов на собиранката, ме викна една другарка која исто не беше член која беше викната од другарка која беше член. :icon_lol: И таму дознав за Кајгана и порталот и форумот и после некое време викам ај да видам што има и така се зачленив. Прва собиранка од кога сум член мислам дека беше август 2007 во Велес и после неа таа во Дајмонд,

И така. :pipi:
Па охрид имаше уш една :)

on topik .... радо би ал не могу , за собиранкава

Па охрид имаше уш една :)

on topik .... радо би ал не могу , за собиранкава

Да, да... Таа беше после таа у Дајмонд.
Уствари добро ме потсети сега.
Пред собиранката во Велес август 2007, бев на уште една во Дајмонд што беше јуни некаде, па после на таа во Велес, па после пак на таа во Дајмонд септември некаде и после на таа во Охрид. И измеѓу на мини собиранки.

Така што технички прва собиранка како официјален член ми беше во јуни 2007 во Дајмонд. :)

Мала грешка во чекори. :D

Не сум бил на ниедна :icon_lol:.

^ си чачкал у албумот, нели?
И ја се слагам, активност од 10 дена на форум не се мери со еден час муабет у живо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom