КАЈГАНА СОБИРАНКА - Сведочење на преживеаните

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Димитарче а да добиев некако ја некоја слика кај шо ме има мене на меил или слично? Пиши ова-она да се разбереме.

ок, ти го пратив линкот! Тоа се сите слики што ги имам

знам дека сум интересен....хихихихихихи :pos: :pos: :pos: :pos:

апропос...слики.....имало и друг апарат....ми шепна некое врапче...и така би било супер....сопственикот на врап,не бе на апаратот да ми ги прати сликите.......тенк ју

LouWeed и јас му кажав на сопственикот да ми ги прати ама ми рече дека не биле интересни

Marija^^ се согласувам дека беше интересно на фудбал!

Мислам дека е доста муабетење, журката помина, убаво беше и забавно.

Излишни се други муабети.

Сепак, постојат темите „Со кого се познавате од форумов?” и ”Фудбалери Кајганџии” - таму ќе може да ги продолжите „запознавачките муабети”.

:locked:

Прво да се извинам што доцнам со споделување на моите импресии за журката и за запознавањето со охридската тајфа. Бев дојдена во МК на многу кратко и одбрав да го игнорирам форумот за тоа време. Особено што бев растргната меѓу т'га и Т'га.

Значи.

Ми беше особена чест и задоволство што имав прилика да ...... туку, ај да не забегуваме во официјалности, да не случајно дознаеме што било на вашето мени денес :wink:

Overall, беше убава журка, многу дружење, смеа, велат многу се пиело, не знам не се сеќавам. Ама се сеќавам на опојот на молдавскиот армањак, неверојатен мирис, уф, ноздрвиве пак ми се раширија. Убаво беше да се запознат интересни луѓе и различни карактери. Благодарам до сите што дојдоа и до оние кои подоцна имав прилика да ги запознам, а се надевам дека моето наредно доаѓање ќе биде исто вака исполнето.

Аплауз до организаторот, поздрав до тој што ме "гњавеше", благодарност до тој што ми принесе слатко и вода студена додека се будев од кошмар, почит до тој што го донесе мирисот на вечерта, гушка голема до "зборлестиот", браво до тој чија слика е бледа копија на оригиналот, цмокче до тој со ѕвездата на чело, галка до тој со најмеката насмевка што некогаш сум ја видела, high five до најкул момокот, и поздрави многу до сите кајганџики, најличните моми на свет.

Се обидов да бидам искрена, а ќе бидам брутално искрена за она што нема да го споменам. Ќе биде избришано. Луѓето не сакаат црни букви на бела хартија. Сакаат само невидливи, оти тие се најлесни за манипулација ........ од себе самите.

п.с. to my dearest friend, извини што сум спанка, нема да се повтори пак :) муабетот вчера годеше како јогурт после пијанка :wink:

Blagodaraм za ubavite i topli zborovi ѕвездо која згаснува над моето сонце што ме будеше и среќа ми даваше.
Ќе те љубам довека и оттаму поалеку. До небото отаде.
Ниеден збор не е лесен, како камен, како планина, кажан, заборавен, запаметен.
Твојата милост и присуство остави празнина кај мене.

П.С. Мрско, да не заборавиме. Не се лути, љуби не, уживај, вечна си, како небеса!

Има ли потреба да додадам, да одземам, да се вознесам да се измрсковисам?

Мрскај се ако ти е мрско, ама сведочиме, за мрскотијата на преживеаните.

Не заклучувај со мрскотија, пријателе. Остави ја да поуживаат тие што допрва доаѓаат. Неарените.

Тешко и горко без Бисера, нашата бисер девојка што мрскотија оттрга, Неарни сме, ама мрско ми е што замина, таа, убава, а јас мрскотен небидник.
Но, неарните допрва одмрскуваат. Мрско не беше, мрско ми е, ама неарен сум, само за неарните да се одмрскотат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom