КАЈГАНА СОБИРАНКА - Сведочење на преживеаните

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
divine напиша:
Абре се напи некој нешто за мене или слабо?

кажав дека ќе се опијам заради депресијата што ми ја наметнавте со вашето (за жал) не доаѓање.........:( :(
и така беше редоследот..ин ноу партикулари ордер.....:) :)
1 за дивајнето
1 за фортунЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕто
1 за девилшното ангелче
и пак од почеток или рандом плеј.........:pos: :pos: :pos:

Dimitarc напиша:
ContactSheet3.jpg

ContactSheet2.jpg

ContactSheet1.jpg

Спуки сакам извинување!
Малце се деформирани сликиве, ама сепак се топ! :wink:

Него Димитар, кај ми се прстите?! :pos:

LouWeed напиша:
кажав дека ќе се опијам заради депресијата што ми ја наметнавте со вашето (за жал) не доаѓање......... :(
и така беше редоследот..ин ноу партикулари ордер..... :)
1 за дивајнето
1 за фортунЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕто
1 за девилшното ангелче
и пак од почеток или рандом плеј......... :pos:

Сега кога знам дека сте се прибрале повеќето многу рано и не ми е криво што не дојдов. Ама добро, дека не бевме ние ... ќе ви укажеме на некои работи нареден пат:pishtoldz :pos: :pos:

Acid напиша:

Не сум приметил дека тага дугачка рука имаш бреј! Ееееее...

divine напиша:
Сега кога знам дека сте се прибрале повеќето многу рано и не ми е криво што не дојдов. Ама добро, дека не бевме ние ... ќе ви укажеме на некои работи нареден пат:pishtoldz :pos: :pos:
Ќе се разочарав ако бевме таму, а сите се прибираат толку рано! Журка до сабајле наредната собиранка!:music3:

Никола напиша:
погледот на Луи, сличноста на баба ми со Офчар, шизиклукот на Ацид, ставот на Димитар, симпатичноста на таа плавата (и другарка и), ме потстрекнува да направам напор да учествувам на некоја следна средба..

Каков е мојот став?

Наредната журка, кој прв си оде, јаде дводневен бан!

FortunE напиша:
Ќе се разочарав ако бевме таму, а сите се прибираат толку рано! Журка до сабајле наредната собиранка!:music3:

тончи и јас бевме последните....ајт критика на другите плачковци и копилјана.....плис............:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

Следниот пат не смее да е така! Ич не ми е гајле кој ќе е утредента на работа, кој има обврски! Има до разденување да се седи!:)

Acid напиша:

ти ги исеков во фотошоп

Јок!! Педерано!!!

Абе, Перл се појави?

spooky напиша:
Абе оти не бевте кај Перо?

Имав дефект на колата, па дури најдов неколку батки да ме шлепаат до дома за да ја оставам, па да викнам такси. И таман дојдов, фајронт, никој, нигде, ништо и се вратив дома.:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom