КАЈГАНА СОБИРАНКА - Сведочење на преживеаните

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уф...епа треба да се разменат телефонски броеви....многу ми е криво затоа што сме заебале не знам колку луѓе....додека прл не се појави

Мислен беше за 123 шо и се покварила колата. Али Димитарчо ме предухитил.
Значи таксират 123 шо не стигнала на веселбата.

Dimitarc напиша:
ContactSheet3.jpg

ContactSheet2.jpg

ContactSheet1.jpg

Спуки сакам извинување!

Ete so ubo vaka.Pogolemo prijatelstvo pomalku kavgi sega.
Tesko na tie so ne bevme tamu,ke mora da se drzime pojako sega haha.
A koi se chupinjava na slikite?
Ubavki chupinja,ma site ste ubavi bre.

Ихааа, ајде сеа и единствената жртва да каже збор два, сепак ова ќе биде подолг пост.

Првин да му се извинам на Лу Уид за истекување на Пиво Дап, Бурбон Кат`р Трендафиље, и Армањак. Ацева, тоа армањакот мн убаа работа, не требење да го пробувам, КЈУРИОСИТИ КИЛЛЗЗЗЗЗ.
Димитр ке те тепам за тоа што ме сликаше коа ми се истури пиво врз фармерките, џаст кидинг.
Пеарл, навистина прекрасна личност.

За останување до крај, пааа Охриѓанки, коа ке дојдете, ке правиме маратон во журкање. Следниот пат помалку мешање алкохоли, и ке се дружиме 50-60 саати :)

Сакам да и се заблагодарам на сите шо дојдоа, прекрасно беше.

Торчо, можеше да дојдеш и ти со Адр1анА, ке поделефте трошоци да такси.

Мацедалиен, сите забелешки за мојот физички изглед не ти ги уважувам. Премногу сум нарцисоиден за да те слушам иако имаш подобар вкус од мене сепак, нема да ме конвертираш у метросексуалец. LIVE AND LET DIE.

СИТЕ ВЕ САКАМ, И САКАМ ДА ВЕ ВИДАМ НА РОЃЕНДЕНОТ.

Dobro be lugje, aj ima nekoja slika pogore, ama da kazese nekoj koj e koj na slikite :)

SeaGull јас сум тој во зелената кошула или во џемперот, кељавиот е лу, бушавиот е тончи, плавата е дабич, другата е дотичната, јна кошулчето е офчар, ејсид е тој во зелено жолтото, и делфин е тој високиот со мене сликан

mnogu mi e zal sto ne dojdov "kaj pero"ama mi prenesoa deka ste bile super.Zapoznav nekoj od vas na fudbalot i nemam nisto drugo osven prodolzete taka:) :) :icon_lol:

ooo Marija^^ што прајш? Стварно зашто не дојде?

да лу, другарка и на таа што беше на собиранката, бибе...што седевме на кафе во олимпико.

ooo dimitar:) ne dojdov zosto veke bev dogovorena a i kasno doznav za kaj pero.ali naredna sobiranka 100% doagam.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom