КАЈГАНА СОБИРАНКА - Сведочење на преживеаните

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тончи беше пред некој ден со панталони од јна..комбинирајте се

и ти ли бе.....не вредиш за орце...

ааа чим е стара оправдувам...мислев за вчерашната состојба...

абе шо си ме стаил ондека ко баба сум искочен.. уствари сегде сум ко баба.. заеби :)

погледот на Луи, сличноста на баба ми со Офчар, шизиклукот на Ацид, ставот на Димитар, симпатичноста на таа плавата (и другарка и), ме потстрекнува да направам напор да учествувам на некоја следна средба..

и плетам пер, и све.. и лексилиум зиам.. :)

ама нема пензија до први внучко..

od (ne)opravdani pricni ne mozev da dojdam a bas sakav da gi vidam pearl i bitchot :(

Кучка ко кучка, си видел една, си ги видел сите :)

...бијам шега со вас.

Почитувани,

Мене не ми е криво што не бев, али ми е шубе.
Се надевам дека некогаш ќе се поклпопат времињата со некоја од наредните кајгана собиранки и моето, и тогаш ќе ве запознаам сите вас сурати мои драги.

До тогаш, ви посакувам пријатно постирање, брз интернет и бериќет.

Искрено ваш,
moTaro.

Абре се напи некој нешто за мене или слабо?:icon_mad:
Мило ми е што сте полни со позитивни впечатоци и желба за други собиранки, значи се гледаме за месец и нешто во помасовен број мх, мх, мх:icon_lol:

Еми, од моментот на пораката, све беше испиено за вас, во ваша чест и во ваше име. Све се испи. И од WC шољите почнавме да празниме.:icon_lol:

Aceva напиша:
Еми, од моментот на пораката, све беше испиено за вас, во ваша чест и во ваше име. Све се испи. И од WC шољите почнавме да празниме.:icon_lol:

Знам јас кој мисли на нас, и затоа најмногу те сакам мх, мх, мх! Ал и ние пиевме за вас ... така да единствено фалеше што не сме на исто место:pos: :pos: :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom