Кајгана собиранка! [14.03 - сабота, 20:00 часот - БАР ОН]

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка S10E02

• Вкупно гласачи
    124
Може и посебна секција да направиме, дешавки од фудбал...
Ќе дое @Топче и ќе вика на микрофон „Шурииии ШУРИИИИИ нели бе и тебе те удри прееска“
:D
Денес истиот играч од минатиот пат, пак ми ја еба мајката. Штета што не беше Топче да му се с'сне пак. :D

Денес истиот играч од минатиот пат, пак ми ја еба мајката. Штета што не беше Топче да му се с'сне пак. :D

Лајк ти ставам зошто се смеам, не зошто пак ти влегол жустро :D[DOUBLEPOST=1425239146][/DOUBLEPOST]@Топче кога ќе ги слушнеш @RickyLFC9 @Џонтра Волта и @kooperativa како пеат, ќе се охрабриш :D

Инспирирам со мојот глас еј, не сум знаел и за ова. Секој ден се поубави работи слушам за мене :)

Сега ја гледам темава уффф мора да вежбам овие денови.
Пеење шабанарија пред @RickyLFC9 ми е исто како у жири Тома Здравковиќ да ми е.
Оууу јеаа идемо јакоо
Само пушти ми линк од песма да ја научам брадд

пффффф без проблем малку ми е високо , вибратото ми гребе ама емоција нема да изостане.
Тоа соло ама одамна имам кажано дека дует сакам со Рики пошто он е синоним за пеење :D

Е штета баш сакав да дојдам не една собиранка,не дека ќе пеам,али богами и те како ќе пиев и се уклопев у алкохоличарската клапа:D,али терминов не ми иде у прилог.

Би идел ама на 13ти Галија ќе се Прилеп така да чисто сумњам дека 14ти ќе сум способен. :D Де бирајте подобри термини :mad:

Би идел ама на 13ти Галија ќе се Прилеп така да чисто сумњам дека 14ти ќе сум способен. :D Де бирајте подобри термини :mad:
Следен пат одбери го ти, па по тебе ќе се водиме :гик:
Ако сака да дојде човек, ќе најде 100 начини да дојде. Ако не сака, може да најде 100 оправдувања :)

Јас си симнав апликација за караоке на телефонот, ама па се странЦки песни има таму... Да не штрчам ептен? :)

Стеф Батачеро на караокето.

10639613_811198328960760_623690521947174117_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom