Кајгана собиранка! [14.03 - сабота, 20:00 часот - БАР ОН]

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка S10E02

• Вкупно гласачи
    124
Пишав на фејс пејџот изгледа никој не прати таму. Има заинтересирани бој бенд да направиме? :icon_mrgr:

Ако има заинтересиран партнер за дует...

Male: Шако и Дадо Полумента - Љепша од Ночи
Female: Аца Лукас и Ивана Селаков - Далеко Си.

Ак се организирет Струшки вечери на поезијата јас се нафаќам да идам, зш вака за пеење не дек незна ама несеразбира.

Не сум сигурен дали тој викенд ќе идам Ск, или наредниот, ќе гледам да е тој, и ако сум таму, сакам официјално да го прашам @Peja989, дали се нафаќа во дует да ја пееме, Балада дисидента - Београдски Синдикат?

Прво кликнав Џоин(т), ама после ми текна дека не сум тука тој период. Криво ми е, зашто ми се доаѓаше.

Нејсе, супер помин и аирлија за оние што ќе пеат, а со лесно за оние што ќе слушаат.

Не сум сигурен дали тој викенд ќе идам Ск, или наредниот, ќе гледам да е тој, и ако сум таму, сакам официјално да го прашам @Peja989, дали се нафаќа во дует да ја пееме, Балада дисидента - Београдски Синдикат?

Ако си по српски рап, може и Пегла од Марчело да ја пржиме.
Не ги сакам нешто БС, многу ми се политички настроени и ќе се нафурам, поради ситуацијава во фирум. Ќе треба Jos ovu noc да ја „пееме“ :D

Ако си по српски рап, може и Пегла од Марчело да ја пржиме.
Не ги сакам нешто БС, многу ми се политички настроени и ќе се нафурам, поради ситуацијава во фирум. Ќе треба Jos ovu noc да ја „пееме“ :D
Ја сум за било што од Марчело :D Тешка Артилерија, if you can handle it :D

Као ги читам песниве што ви се предлози на последниве страни ми иде и јас да се ангажирам. :D

Као ги читам песниве што ви се предлози на последниве страни ми иде и јас да се ангажирам. :D

Може и посебна секција да направиме, дешавки од фудбал...
Ќе дое @Топче и ќе вика на микрофон „Шурииии ШУРИИИИИ нели бе и тебе те удри прееска“
:D

Може и посебна секција да направиме, дешавки од фудбал...
Ќе дое @Топче и ќе вика на микрофон „Шурииии ШУРИИИИИ нели бе и тебе те удри прееска“
:D

Брат ја и микрофон не идеме заедно, може да дојдам да гледам само ама пеење никако, макар и било само викање по шури :D

Predlog od mene, zemete uvezbajte ja Skopskite devojki, so koreografija, mozham da zamislam koj sexapil ke iskoci koa ke zapeat kajgandziki od pozadina "Pametni sme ubavi slatki ko bomboni... " :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom