Кајгана собиранка! [14.03 - сабота, 20:00 часот - БАР ОН]

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка S10E02

• Вкупно гласачи
    124
Сеа гарант со @Ilumious оговарате по пораки...
„Леее, јас се враќам и наместо фала да каже он ми вика ЛИТАР РАКИЈА... Ми идеше од глава да му го искршам шишето!“ [emoji14]os:
имаме посебна чет програма со највисока енкрипција, пп ќе пишеме да ги читаат, како не бе :kuracc:

Вежбате бе? Да не биде се шабанерија, се мислам да разбијам монотонија со Thinking Out Loud :D
http://www.smule.com/recording/ed-sheeran-thinking-out-loud/340058012_107845266

Првите 20 секунди се океј... на 2:58 е најѕвездениот момент :pos:

Брат, предлог еден кој може да се земе во предвид. Да не бидат чисто матрици пошто ќе ти испукаат прозори :D

Ја само да напоменам дека немате уште многу време за пријавување...

Брат, предлог еден кој може да се земе во предвид. Да не бидат чисто матрици пошто ќе ти испукаат прозори :D
Најверојатно ќе бидaт регуларни песни + микрофон :D

• @Acid дали ќе има проблем за македонски песни? Да си знам, пошто сакав една нумера и јас (нема караоке верзија од неа) али сега ми текна на ова.

Или може по избор. :D

Последно уредено од модератор:
Озбилно ќе се пее на регуларни песни наместо на матрица/инструментал? o_O[DOUBLEPOST=1425743400][/DOUBLEPOST]
Ја само да напоменам дека немате уште многу време за пријавување...

А за откажување има време? :)

Озбилно ќе се пее на регуларни песни наместо на матрица/инструментал? o_O[DOUBLEPOST=1425743400][/DOUBLEPOST]

А за откажување има време? :)
НИКАКО :D

Абе никој никого со сила нема да натера ни да дојде на собиранка, ни да пее. :)

НИКАКО :D

Абе никој никого со сила нема да натера ни да дојде на собиранка, ни да пее. :)

Абе сум ја и за доаѓање и за пеење, само не ми се свиѓа ова што викаат дека на регуларни песни ќе се пее, а не на матрица/инструментал. :)

Абе сум ја и за доаѓање и за пеење, само не ми се свиѓа ова што викаат дека на регуларни песни ќе се пее, а не на матрица/инструментал. :)
Брат никој овде не е музичар па да знае да пее на матрица, калакурница ќе биде така. Тој што сака да пее на матрица нека си набави матрица и нека си пее на матрица.

Брат никој овде не е музичар па да знае да пее на матрица, калакурница ќе биде така. Тој што сака да пее на матрица нека си набави матрица и нека си пее на матрица.
Муабетот е дека забавава е караоке, а тоа е контрадикторно со пеење на регуларни песни. Нејсе, сфаќам што е поентата на тоа. Но, нема потреба никој да носи матрица, на YT на сите попознати (па и не толку познати) песни има караоке верзии.

Луѓенца мои, значи она што е битно е дружењето. Пеењето е само пропратна активност за да ни е позабавно. Не се замарајте толку. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom