Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кладењево на горенаведениот клуб ме потсети. Со еден другар пред некоја година пишувавме заедничко ливче, он за нив навива и колото играа дома против Блекбурн. Сакаше да ја играме кец и 3+, јас инсистирав дека таква комбинација на моето ливче не иде, не може да се поттикнува на ниеден начин нивна победа, а јас да бидам дел од тоа. Попушти и ја пишавме само 3+. Изгубија 3-1 и ја фативме :kezec:

(али не фативме други од ливчето, ама нема везе :D )

Се сеќавам на мечов. Грент Хенли (центархалфот на Роверс) им даде гол од корнер, накај 80та минута. :) (офтопик).

Се сеќавам на мечов. Грент Хенли (центархалфот на Роверс) им даде гол од корнер, накај 80та минута. :) (офтопик).
31ви декември, роденден на стариот :)

2vb67w5.jpg

Знаете ли дека дечково на сликава ноќеска го сонував?Џонтра Волта изгледа е,ни го знам ни го познавам од кај ми се појави појма неам,работи во кладилница на сонот.Овие сликиве и темава почнаа лошо да ми влијаат :icon_mrgr:

На фб кога ставаш слика треба доле да има да штиклираш "Се согласувам сликата да биде искористена на Кајгана како меме" :D

@Џонтра Волта го научи ли српскиот убаво сеа? :D
Па таму кај што идам на гости, зборат на селски српски, поише на акцент маваат. :D
Ги нема тие, ошо, пошо, видо, почо и слично.

Чекај сеа да разгледам што има по фб, па да зеам залет малце. Дури и по инбокс ми стигаат понуди од луѓе да ги измемирам. :pos:

Па таму кај што идам на гости, зборат на селски српски, поише на акцент маваат. :D
Ги нема тие, ошо, пошо, видо, почо и слично.

Чекај сеа да разгледам што има по фб, па да зеам залет малце. Дури и по инбокс ми стигаат понуди од луѓе да ги измемирам. :pos:
измемирај ја твојава ќе и го пратиме, али проблем е како ќе и го преведеме :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom