Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Темата не е за слики од просечен кладионичар туку за членови од кајгана. Нека остане така.
темава има добар наслов и треба да се опфакаат членовите од Кајганава нека има и рандом али ја најмалку видов мемиња за да речиме Џони,Ставро (Стефан веке е ѕвезда на темава он:D) итн или како на пример шо се инспирира еден член од статусите на Геврек пред недела дена ок е на пример за мислам дека е Пеџа значи сликите шо му ги мемираат се уникат значи напишаното со сликата бар некоја логика има незнам овој Џонтра од кај таква инспирација црпит :pos: или за Стелт или како е шо имаше неколку мемиња ок е ама има и некој шо се некако насила да неречам безвезни има онака исфорсирано ниту сликата има ниту напишаното врска некоја па и шо читам погоре некој си бараат да им направат мемиња :eek:.Ова сликава со Србендава е ок пошо од него почна све.

Ако се на сила, тоа не значи дека на некој треба како инфузија да му вметнуваме хумор :)
Ајде, баталете, доста се објаснувате, правете мемиња :D
Еве го Стефан, пофторно :)

capture.jpg

А и фацата ми е таква, како гром да ме акнал, уствари ко да сум паднал на тикет. :D
Башка Париз во позадина, гарант на ПСЖ сум паднал. :D
Тргнаф искрено на Џонтра да му ја праам на таа грда слика кај што е у двор изглеа и уште чачкалица му фали у уста али сфатиф дека нема човек што повеќе паѓа на тикети од тебе. Или има, Џони :D

Тргнаф искрено на Џонтра да му ја праам на таа грда слика кај што е у двор изглеа и уште чачкалица му фали у уста али сфатиф дека нема човек што повеќе паѓа на тикети од тебе. Или има, Џони :D
Абе брат, вака коа ќе размислам подлабоко, кај мене треба да стои само ПАО. :pos: Некој ако ме мемира следен пат може и така да ми напраи, појако би изгледало. :ROFLMAO:

Падна ептен темава, ако успееме да ја вратиме во полн сјај ќе биде топ, ама некако го нема хајпот веќе.. :(

Абе брат, вака коа ќе размислам подлабоко, кај мене треба да стои само ПАО. :pos: Некој ако ме мемира следен пат може и така да ми напраи, појако би изгледало. :ROFLMAO:

:D
capture.jpg

Падна ептен темава, ако успееме да ја вратиме во полн сјај ќе биде топ, ама некако го нема хајпот веќе.. :(
Чекајте па и вие празници беа, плус све од слика го измемиравте, нека аплоадираат луѓево овие недела две нешто ново ;D

Абе дечки, шо не стававте вака слики и на темата за матуранти ? :icon_lol:

После 20 прочитани страни, имам некое чуство како да сум успеал во животов. :D
:tvg:

Едит и малку оф топик:
11113280_10155395267905284_3174017022450789183_n.jpg

Последно уредено:
Ако се на сила, тоа не значи дека на некој треба како инфузија да му вметнуваме хумор :)
Ајде, баталете, доста се објаснувате, правете мемиња :D
Еве го Стефан, пофторно :)

Прегледај го приврзокот 119190

And he is back!:pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1428963370][/DOUBLEPOST]
После 20 прочитани страни, имам некое чуство како да сум успеал во животов. :D
:tvg:

Вие што читате пола тема успеавте ли во живтотот?!:D
Прочитај се!

And he is back!:pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1428963370][/DOUBLEPOST]

Вие што читате пола тема успеавте ли во живтотот?!:D
Прочитај се!
Стасав до 18та пред велигден, сега продолжив... и не зажалив. :D