Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
дајте меме генераторот бе, да се прбоам и јас :D

7L7xq2H.png

:D

Најјако кај овие мемиња ми е мешањето и правање ненормален хибрид на сељачко српски, нешто македонски, хрватски јазик и босански изрази, може комонто да се патентира од страна на форумџиите како југословенски јазик.

Кладењево на горенаведениот клуб ме потсети. Со еден другар пред некоја година пишувавме заедничко ливче, он за нив навива и колото играа дома против Блекбурн. Сакаше да ја играме кец и 3+, јас инсистирав дека таква комбинација на моето ливче не иде, не може да се поттикнува на ниеден начин нивна победа, а јас да бидам дел од тоа. Попушти и ја пишавме само 3+. Изгубија 3-1 и ја фативме :kezec:

(али не фативме други од ливчето, ама нема везе :D )

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Кладењево на горенаведениот клуб ме потсети. Со еден другар пред некоја година пишувавме заедничко ливче, он за нив навива и колото играа дома против Блекбурн. Сакаше да ја играме кец и 3+, јас инсистирав дека таква комбинација на моето ливче не иде, не може да се поттикнува на ниеден начин нивна победа, а јас да бидам дел од тоа. Попушти и ја пишавме само 3+. Изгубија 3-1 и ја фативме :kezec:

(али не фативме други од ливчето, ама нема везе :D )
Знаев оти ќе изедеш гомна дека не ги играш никогаш, ама ме мрзеше да барам друга слика. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom