Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
E sea ne beshe bash taka. Jas nosev shtitnici za fitnes rolanje SALOMON. i bluzon FILA koj ima prezhiveano tucha ko u Tarantino film, E sea pantoloni... tie mi bea za rabota po doma, ama pak nudea podobra zashtita otkolku onie uniformite tamu, mada idealna zashtita bi mi bile pantolonite od JNA.

p.s. vo galerija, dodeka ja imashe nekoj prasha zoshto ne sum vo uniforma, i Acid odgovori deka jas sum terorist :pishtoldz:violent1::buum::costumed1

Ако сакате ќе играме само со шлемови и ништо друго!Па да видиме кој ќе се праи храбар!
Едит:
И мислев,дали кога нишаниш на пример во нос,и кај ќе ко погоди?Мислев дали топчето по некоја далечина почнува да паѓа или иди точно право!

Командо, ти збери сила да дојдеш, па јунаците на дело се гледаат а не на тастатура :wink:

Ајде ќе дојдам,па не за џабе сум командос!:baeh:

Se razbira deka topceto pocnuva da paga nadolu koga ke pomine odredeno rastojanie... Ke se naviknes nemoj da se sekiras.

Не се секирам,само кога ќе се оди!Или уште е рано!

Шефот таму убаво си кажа: ако пушката е наштелована да биде ептен прецизна, ако те погодат се појавувале некој чудни *плавкољиљаковки флеки зависи до мајсторот што те гаѓа можело и некоја исто така чудна #црвена течност да се појавела на „ранетото“ место...

хинт: * Огромни модрици
#Крв

Значи не че ојме?

сеа се заинтересирав...ко мал се со пушки си имав работа :)..

ќе се иде ли ? кога ? зашто ? како ? :)..повеќе информации ако може...

Ај да ја свртиме темава со датум од септември, бидејќи до тогаш сите се некаде раштракани, одмори, гости по провинција и слични моменти.

Со оглед на тоа дека започна кајгана фудбал сезоната... ќе се почека некое поарно време за пејнтбол.

Ајде бе да идеме на пеинтбал!

Јас сум заа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom