Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
[MkD]Scout;931784 напиша:
Ајде бе да идеме на пеинтбал!

Јас сум заа!

Кажете дата па да видам дали ќе ми одговара да допатувам у Скопје.. да ве попуцам :Р

Заспа темава....него од фудбал шо нема чаре нема....ај да идеме да се испукаме, за ова не треба некој скил посебен како за фудбалот:)
Информации нешто ово оно некој ако има за некоја арена нека пушти абер тука

Наредната сабота (23.02.2008) ќе се пуцаме!

Кажујте сеа кај има Пејнтбол арени. Да се организираме со време.

Кој се пријавува?

Наредната сабота (23.02.2008) ќе се пуцаме!

Кажујте сеа кај има Пејнтбол арени. Да се организираме со време.

Кој се пријавува?
Еве ви информации за пејнтбол арената во кисела вода:helou:

Мене ми беше супер таму последниот пат кога игравме.
Јас сум за... само нека биде некаде после 2-3... Официјално до 4 ќе бидам на работа.

Ја се пријавувам. Има ли работа а да не се пријавам ја ? :toe:

Пау. Пау. Идам ја во тимот против админите. Крвишта ќе летаат. :)

Ајдеееееее распуцаљкаааааа......од ова кантер4ињава неможе место да се фати на сервер....вака у живо ЌЕ ФУЧЕ ТАМУ СУМ

Ајдеееееее распуцаљкаааааа......од ова кантер4ињава неможе место да се фати на сервер....вака у живо ЌЕ ФУЧЕ ТАМУ СУМ

Точкест ( со големо и меко Т ) ти идеш со мене у тим, нејќам да килнувам комшии. (=

Точкест ( со големо и меко Т ) ти идеш со мене у тим, нејќам да килнувам комшии. (=
Ако ти нејќеш јас сакам:) Јас сум Редакциски бачко, не откажувам љубов....а може и рандом да се рокне бе:)
А дефинитивно пеинт бол арена се иде во KH2O? Aj да контактираме со дечките и да закажеме

Ако сакаш да дојдеш, требе лична карта од родител, колку што памтам... Дај кои беа малолетници на последната пуцњава нека пишат, како идеше процедурата.

На сајтот на пејнтбол арената во кисела вода јасно си пишува дека треба да се има 15 години за да се пуца....сите под 15 години треба да се со придружба од родител(коса црта)старател
Ливерпул лажи:)

На сајтот на пејнтбол арената во кисела вода јасно си пишува дека треба да се има 15 години за да се пуца....сите под 15 години треба да се со придружба од родител(коса црта)старател
Ливерпул лажи:)

У август ќе пунам 15 бе. :)

А да, ако бараат родител - тука е Мистичен ... :pos2: :pos2:

Де бе, ко божем ќе проверуваат дали имате 15 години... Не се глупирајте. Кој сака да игра секако дека ќе игра. Него, кој живее во Кисела Вода за да закаже? Наредната сабота, од 14 или 15 часот. Подоцна мислам дека нема смисла, ќе не стемни... Тончи, тебе во колку би ти одговарало?

Далеко ми е ск, иначе би пробал пајнтбол, неам пробано.
Би ви покажал амејзинг аим скилз xD

и исфоткајте се ако можете :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom