Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Скулгрл напиша:
Затоа ти пискаше кога ќе те допрев на некоја од модринките.:pos:
Тие не беа од Пејнтбол... :ne: :pos:
Не шири вакви дезинформации. Никој нема да сака да игра после ова :(

Ок, признавам, писнав еднаш. :kesa:

Скул, ај дојди и ти... :violent1:

ЅОНЕ напиша:
Пеерче јас ќе те земам бе пеерче:vozbud:
пеерчиња сите, абе ја пеерче нема да бидам по дома пеер, пошо пеер, ќе идам кај татко ми пеер, у кислела вода пер, и директ сум, пер, пред овакво, пер, пред.. кажи го де! пер, пред паркингот, пер! у колку саат да бидам?
пеер.
едит.договорено.
пеер.

Абе се играше ли пеинтбол во саботата нека пише некој?

Форумот не работеше, иначе ќе пишевме уште истиот ден :vozbud:

Одлична партија Пејнтбол падна. Игравме 3 на 3.

Екипа 1: Acid, Tarzan, братучед му на Tarzan
Екипа 2: Ѕоне, kpbKengur, Mac))

Победи екипа 1. Немаше толку многу повреди. Најголема модрица (2цм над папокот) имаше братучед му на Тарзан. :pos: Јас го изрешетав Кенгур од позади и потрошив пола шаржер во неговиот грб, и таа партија сам ги решив сите тројца :vozbud:

Интересно беше!

Овојпат игравме со камера на шлемовите, па публиката можеше да ја следи пуцаљката во живо. Ако сакате да дојдете наредната сабота, пријавувајте се тука со време, пошто ќе зимам и другари од маало кои се доста напалени. :)

Acid напиша:
Форумот не работеше, иначе ќе пишевме уште истиот ден :vozbud:

Одлична партија Пејнтбол падна. Игравме 3 на 3.

Екипа 1: Acid, Tarzan, братучед му на Tarzan
Екипа 2: Ѕоне, kpbKengur, Mac))

Победи екипа 1. Немаше толку многу повреди. Најголема модрица (2цм над папокот) имаше братучед му на Тарзан. :pos: Јас го изрешетав Кенгур од позади и потрошив пола шаржер во неговиот грб, и таа партија сам ги решив сите тројца :vozbud:

Интересно беше!

Овојпат игравме со камера на шлемовите, па публиката можеше да ја следи пуцаљката во живо. Ако сакате да дојдете наредната сабота, пријавувајте се тука со време, пошто ќе зимам и другари од маало кои се доста напалени. :)

Јас да те поправам со повредите:Таа модрица што ја спомна,ја немаше братучед му на тарзан туку мац)),а братучед му на тарзан имаше 2 големи на на грб,заработени од кенгурот хехехе.
Од аспект на публика интересно изгледаше,така да нареден пат идам сигурно да играм!

Ја битно го остварив зацртаното од претходната партија...
Даоф HS,се качив на кутијата ко Рамбо 2 да сум и доека скокав пуцав...
ептем филмски :)

ууууу!!!:vozbud:имав доста жртви -) меџу кои 2ца со хед шот(првиот ацид, вториот тарзан(мислам беше) и така. ацид педерски штекаше, и му бев чиста мета, можеше со 1 куршум да ме реши, ама истури 4-5 топчиња на мене-брутално и без мислост. ќе си знам за следен пат -)))
со мац правевме "дајвржн`с". тој беше мамката, а јас ги решетев -))
како и да е тоБ беше, ама премногу ФАКИНГ топло. јас не играм веќе пејнбол до средина на октомври!

Jas slusnav deka SOHE iznudil predavstvo od strana na Acid:D:D:D Da ne go falam ali toa retko se desava:helou:

BabyGirl^^^ напиша:
Jas slusnav deka SOHE iznudil predavstvo od strana na Acid:D:D:D Da ne go falam ali toa retko se desava:helou:
Останав без топчиња, нормално дека ќе се предадам. Да не требаше со кундак да го мавам по глава? :pos2:

Него, кога играме пак? Има некое отворено игралиште?

bas interesno i ovde ima preku leto lom se praeme ce uplatime za 1000 denari ni davaaat da trosime 1000 topcnja i plus nekoj so ce gi soberis od zemja 30 -40 min igra :D ama ko ce me pukni nekoj ne go osekam mestoto :D:D

aj da ve vidam so ova igrajte paintbaallllPaintball_Minigun_1.jpg

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

a so ova moze b5553c72982f349b409ee5c0afeb7106.jpg paintball-2.jpg paintball-4.jpg

Кога ќе се игра пак?

Ајде и ја сум спремен за paintbaallll ќе се собереме ли? Само тоа 1000 ден некако многу ми се гледа

Кај бре 1000 денари?!
Минатиот пат плаќафме 250 денари, доколку некој сакаше уште 50 топчиња доплаќаше по 200 денари.
Ај сите да се збереме у СК да се исповраќаат лушето од одмори, и ќе се праи договор за идење. Јас сакам пак да бидам у ист тим со Трнот, многу сме уиграни :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom