Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум за.

Сакате да се собереме оваа недела?

Јас играм против Трнот. Некако премногу лесна мета ми е :)

Дека ко вол е голем па не гопромашуваш или? :)

вие не сте здрави. кога бевме тогаш во кисела вода пред 3-4 месеци, пак беше уште ладничко, а се напраивме жива вода од тоа опремата. маската се замаглуваше со еден земен здив, едвај гледавме, па камо сега. сега ќе се вратите како од базен, апла вода на вас. среќно.

Може да се каже. :pos:
Ама и опасни хедови дава... јас знам какви. :nesum:

Овој пат не се даваме толку лесно Тон. ќе спремиме подобра тактика.
Ја сум за играње ако се собереме барем едно 8 луѓе

Да ве прашам тие што беа.Дали прецизно се стрела со пушките,и дали топчињата губат јачина?

Да ве прашам тие што беа.Дали прецизно се стрела со пушките,и дали топчињата губат јачина?
Никогаш нема да дознаеш доколку не пробаш.
А за болењето... за жал уште не е оправена галеријата да видиш крвопролевања :pos:

Не е ништо страшно, мислам на болењето. а за прецизноста на пушките, па тоа е герилска борба, мислам хелоу. Иф ју кноу уат ај мин :))
Ајде дојди коа ќе се збираме. Се што ти треба се 250 денари во џеб.

Може да се каже. :pos:
Ама и опасни хедови дава... јас знам какви. :nesum:

True, true...:wink:

Ацид, сигурен си дека сакаш против мене? Александар 1000 е поситен од тебе исто и ТонИнтер, па розеви им беа челата :)

АААААААААААА ми мириса на крв :vozbud:

Братот се враќа во МК некаде средина септември.. па че го пукаме Ацид :buum:

Поздрав :salut:

True, true...:wink:

Ацид, сигурен си дека сакаш против мене? Александар 1000 е поситен од тебе исто и ТонИнтер, па розеви им беа челата :)

Ја ќе кажам само едно 'победата е слатка, но одмаздата е уште послатка' мухахахахаа

Ја ќе кажам само едно 'победата е слатка, но одмаздата е уште послатка' мухахахахаа
Остај бе, не сме служеле сите 2 години војска... :nesum: Трнчо е истрениран снајперист! :nesvest:

А дали некој знае случајно дека Пејнтболот во СКопје не е безбеден и дека се прават модринки од ударите? Која е таа заштитна опрема ако место забава се вратиш целиот помодрен? ( ДОбро сеа не баш целиот али ете ги другарите се ги боли цела недела, и јас не верував но ги видов!!!!)

Aurora, ako si gi chitala postovite na Ragazza i Sandra, tie ke ti potvrdat deka Peintball e bolen sport duri i vo Shvedska.
Mislam mozhe da si zemesh zashtitna oprema koja ke te pokrie celosno, no togah ke bidesh pomalku podvizhen, i ke se prepotuvash kako vo SAUNA!!!

Aurora, ako si gi chitala postovite na Ragazza i Sandra, tie ke ti potvrdat deka Peintball e bolen sport duri i vo Shvedska.
Mislam mozhe da si zemesh zashtitna oprema koja ke te pokrie celosno, no togah ke bidesh pomalku podvizhen, i ke se prepotuvash kako vo SAUNA!!!
Така е. Треба како Тончи сите да играме - без никаква заштитна опрема, освен шлем! :):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom