Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ќе закажам па благовремено ќе ве известам :)

Абе што бидна со благовременото известување?:jaj:

Закажано е у Сабота у 17 часот.

Шефот ми објаснуваше може и камери да стаат ако имале време, да се гледа у живо на тв у тоа соблекувалната па ќе може и повеќе публика да дојде, само незнаеле дали ќе постигнат до сабота

јеиииииииииииииииииииииии АИДЕ, ЕДВАИ ЧЕКАМ!!!!
кои сме сеа за сеа, дај пак да се преброиме! ако не да си зиаме пријателчиња! НА РАПОРТ СИТЕ!
кенгур се пријавува доброволно за должноста(леле сериозно си го сваќам ова еј :pos: )

За учество нема да можам, а како публика можеби ако можам ќе дојдам, на време да кажам ја. toae:

Macedonian напиша:
За учество нема да можам, а како публика можеби ако можам ќе дојдам, на време да кажам ја. toae:

не верувам дека ке издржиш да седиш во публика...

Добро бре зашто никој се нема пријавено освен кенгур???? Ја еве пријава после дефинитивниот термин што е закажан! Кој друг иде???

ЅОНЕ напиша:
Добро бре зашто никој се нема пријавено освен кенгур???? Ја еве пријава после дефинитивниот термин што е закажан! Кој друг иде???
Пријавени сме, ало!

Јас одам. Исто така и Тарзан. Кои други рекоа дека ќе играат? :violent1:

перчиња, абе ја незнам кај е тоа. бива на паркингот пред расадник да ме сачека некој? и + пребројте се до вечер да се знае кој иде а кој не! да знаеме дали да си земеме другарчиња од дома. -)) и колку -)

Јас најверојатно ке дојдам.....како гледач....

kpbKENGUR напиша:
перчиња, абе ја незнам кај е тоа. бива на паркингот пред расадник да ме сачека некој? и + пребројте се до вечер да се знае кој иде а кој не! да знаеме дали да си земеме другарчиња од дома. -)) и колку -)
Пеерче јас ќе те земам бе пеерче:vozbud:

ЅОНЕ напиша:
Пеерче јас ќе те земам бе пеерче:vozbud:
А мене ќе ме земеш од маало, а пеерче, пеерче? :vozbud:

Ајде, пријавувајте се! И да, може да земете другари, само напоменете им дека можно е да нема место... Иако, мислам дека нема да се случи тоа. Урбан, зошто нема да играш бе пер? Иако остава по некоја модринка, ти гарантирам дека нема да те боли :)

Acid напиша:
Урбан, зошто нема да играш бе пер? Иако остава по некоја модринка, ти гарантирам дека нема да те боли :)
Не го лажи, бре!

Затоа ти пискаше кога ќе те допрев на некоја од модринките.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom