Кајгана меана (25+)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аааа не срцка, +25 е +25 (секако можеме да смислиме причина Ацид да неможе да дојде ...) а за овие што скоро не се 25 ... хмм хмм хмммммммм ај вие решете јас многу бинарно размислувам ...
Значи наредна сабота да се резервисам ???

Рано е за резервации,има време до наредна сабота.Мистик и Принц како редовни гости фалат за пријава :)

Јас ќе дојдам, се надевам нема да биде пензионерскка атмосферата :)
За кафана не би да предложам затоа што не ги познавам толку добро. Но сепак би предложил за во браво да биде ова, местото е одлично, алкохолот верувале или не многу полесно се пие одколку во било која кафана...ама не верувам дека некој ќе ме подржи за ова.

Рано е за резервации,има време до наредна сабота.Мистик и Принц како редовни гости фалат за пријава :)

Јас прво сам себе да се резервисам ... после локацијата лесно се средуе ...

Одлукава ќе падне на Уставен, дискриминирате:))
Инаку прв пат имам желба да дојдам, ама распоредот ми е хаос, така што ден два порано ќе ви кажам.

Лејди ќе ни биде задоволство да те запознаеме :)
Се надевам ќе го натераш и Цитро да дојде :smir:

Лејди ќе ни биде задоволство да те запознаеме :)
Се надевам ќе го натераш и Цитро да дојде :smir:

Неможам драга многу сум срамежлив,срам ќе ми е од тебе, а плус и лимузината скапо ќе ти дојде :pos:

Неможам драга многу сум срамежлив,срам ќе ми е од тебе, а плус и лимузината скапо ќе ти дојде :pos:

За тебе љубави моја неостварена и авион ќе пратам да те земе,само да те видам.

Немаш машина за сушење алишта по дома,на цитро оддамна не му се сушат гаќите на тераса :wink:

Ако... бидам натаму, а сум со план ќе гледам да ми се поклопи тој период ииии се гледаме.

Бидик... ти многу постар од 25 а :D

Лимузината е финансирана од овие шо работат 24/7 :icon_lol:

Ама ве зедоа надолу со темава... ќе треба да ја преименувате во кајгана меана (пензионерска) :pos:

п.с. штета шо не сум тука можда ќе се прошверцував... Леандра ми е продолжена рака ќе ме информиса, мада држете ја под контрола и не и давајте да меша апчиња и алкохол :)

Меанава треба да биде пионерска и на неа да присуствуваат само оние кои биле титови пионери. Ова доколку се иде Кај Маршалот :pos:

За жал јас сум на „настава во природа“ овај во Штип цел ден сабота. А баш сакав да ја видам Леандра. Другите горе-доле ве гледам.
Едит: Сакам да го видам и Мандрак, миљарда години го немам видено, ама тоа ќе биде некоја друга кафана.

Штета Тончи нема кој да наздрави со пиво :)
Бушав го гледа некој?Ај Ацид ти си му во близина викни го,ако не ти е тешко :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom