Кајгана меана (25+)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Аааа не срцка, +25 е +25 (секако можеме да смислиме причина Ацид да неможе да дојде ...) а за овие што скоро не се 25 ... хмм хмм хмммммммм ај вие решете јас многу бинарно размислувам ...
Значи наредна сабота да се резервисам ???
Рано е за резервации,има време до наредна сабота.Мистик и Принц како редовни гости фалат за пријава :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас ќе дојдам, се надевам нема да биде пензионерскка атмосферата :)
За кафана не би да предложам затоа што не ги познавам толку добро. Но сепак би предложил за во браво да биде ова, местото е одлично, алкохолот верувале или не многу полесно се пие одколку во било која кафана...ама не верувам дека некој ќе ме подржи за ова.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Рано е за резервации,има време до наредна сабота.Мистик и Принц како редовни гости фалат за пријава :)
Јас прво сам себе да се резервисам ... после локацијата лесно се средуе ...

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Одлукава ќе падне на Уставен, дискриминирате:))
Инаку прв пат имам желба да дојдам, ама распоредот ми е хаос, така што ден два порано ќе ви кажам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Лејди ќе ни биде задоволство да те запознаеме :)
Се надевам ќе го натераш и Цитро да дојде :smir:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Лејди ќе ни биде задоволство да те запознаеме :)
Се надевам ќе го натераш и Цитро да дојде :smir:
Неможам драга многу сум срамежлив,срам ќе ми е од тебе, а плус и лимузината скапо ќе ти дојде :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Неможам драга многу сум срамежлив,срам ќе ми е од тебе, а плус и лимузината скапо ќе ти дојде :pos:
За тебе љубави моја неостварена и авион ќе пратам да те земе,само да те видам.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Може хеликоптер за мене да пратите?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Немаш машина за сушење алишта по дома,на цитро оддамна не му се сушат гаќите на тераса :wink:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ако... бидам натаму, а сум со план ќе гледам да ми се поклопи тој период ииии се гледаме.

Бидик... ти многу постар од 25 а :D

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ама ве зедоа надолу со темава... ќе треба да ја преименувате во кајгана меана (пензионерска) :pos:

п.с. штета шо не сум тука можда ќе се прошверцував... Леандра ми е продолжена рака ќе ме информиса, мада држете ја под контрола и не и давајте да меша апчиња и алкохол :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Меанава треба да биде пионерска и на неа да присуствуваат само оние кои биле титови пионери. Ова доколку се иде Кај Маршалот :pos:

За жал јас сум на „настава во природа“ овај во Штип цел ден сабота. А баш сакав да ја видам Леандра. Другите горе-доле ве гледам.
Едит: Сакам да го видам и Мандрак, миљарда години го немам видено, ама тоа ќе биде некоја друга кафана.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Штета Тончи нема кој да наздрави со пиво :)
Бушав го гледа некој?Ај Ацид ти си му во близина викни го,ако не ти е тешко :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom