(Кајгана избира) Најдобри ситкоми на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Two and a half man
Lud zbunjen normalan
Anger Management, мораше ли со ало ало у прв круг :(

1. Two and a Half Men
2. Lud, zbunjen, normalan
3. Allo Allo

Избегнувам да гласам во дуел во кој ги немам и двете серии гледано, затоа ќе дадам само еден глас и тоа за Луд, збуњен, нормалан.
Уникат серија и нешто оригинално, со балкански хумор кој е единствен на цел свет и ни е при срце на сите. Од друга страна Крис е просек, има доста подобри серии со деца, пред се Малколм.

two and a half man ss charli shin
allo allo ss rene

Two and a half men
LZN
Anger management ( според мене потценета серија, знам ќе губи тука ама нека има некој поен )

Two and a Half Men
Lud, Zbunjen, Normalan
Автоматски споено мислење:

Two and a Half Men
Lud, Zbunjen, Normalan

Е па дечки, ова требаше да заврши пред околу недела, ама еве конечно денес, откако по два негативни теста Кајгана се врати на работа, завршивме со првиот круг. Последните 3 резултати:

TWO AND A HALF MEN - The Larry Sanders Show 23:1
LUD, ZBUNJEN, NORMALAN - Everybody Hates Chris 20:7
'ALLO 'ALLO! - Anger Management 24:3
Продолжуваме со вториот круг гласање, во кое се пласираа 32 серии, поделени во 16 дуели според шемата која од претходно ја знаете. Секако, повторно, за да не знаете која серија на кое место завршила, дуелите ќе бидат презентирани тука според редоследот зададен од random.org сајтот. За да не одолговлекуваме многу, во овој круг ќе одиме со по 2 дуели дневно, па од осминафиналето ќе бидат по 1. Почнуваме веднаш!

ДУЕЛ БР. I
FRASIER
NBC, 1993-2004
Frasier.jpg

vs.
CURB YOUR ENTHUSIASM
HBO, 2000-???
2.jpg

ДУЕЛ БР. II
SOUTH PARK
Comedy Central, 1997-???
4.jpg