(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Black Mirror иако како серија е доста иновативна, има неколку извонредни епизоди, неколку ужасно досадни и останатите се доста просечни. Ама како целина не може да се мери со The Sopranos.

The Sopranos, не ми се верува дека ќе изгуби од нетфликс серија. Кој гласал за Black Mirror или не гледал сопранови или не ја разбира.

Black Mirror
Другата не ми е гледана а и да ми е гледана не ми се верува дека би ја одбрал пред BM.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Обавезно гледај ја. :D

The Sopranos, не ми се верува дека ќе изгуби од нетфликс серија.
Тебе ќе да ти фали некој скил за проценка или нешто слично. Околу 10 гласа води Сопранови.
Како го кажуваш ова ко БМ да води 10 па не ти се верува ДЕКА ЌЕ изгуби Сопранови.
Па уште дека ја нарече БМ „Нетфликс серија“...

Тебе ќе да ти фали некој скил за проценка или нешто слично. Околу 10 гласа води Сопранови.
Како го кажуваш ова ко БМ да води 10 па не ти се верува ДЕКА ЌЕ изгуби Сопранови.
Абе не ги броев јас хаха Видов пред мене неколку мислења сите БМ.

Супер, 3 страни има гласови, ти си видел последни 2-3 гласа БМ и готово.
Многу изгласале дуелов, ја ѕирнав оваа со сите БМ гласови и претходната страна изедначено ми изглеаше. Не се возбудувај па и ти не убив човек. ;)

The Sopranos, не ми се верува дека ќе изгуби од нетфликс серија. Кој гласал за Black Mirror или не гледал сопранови или не ја разбира.
Потешко е да ја разбереш Блек Мирор од Сопранови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom