- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.724
- Поени од реакции
- 6.641
Sopranos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обавезно гледај ја.Black Mirror
Другата не ми е гледана а и да ми е гледана не ми се верува дека би ја одбрал пред BM.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Тебе ќе да ти фали некој скил за проценка или нешто слично. Околу 10 гласа води Сопранови.The Sopranos, не ми се верува дека ќе изгуби од нетфликс серија.
Абе не ги броев јас хаха Видов пред мене неколку мислења сите БМ.Тебе ќе да ти фали некој скил за проценка или нешто слично. Околу 10 гласа води Сопранови.
Како го кажуваш ова ко БМ да води 10 па не ти се верува ДЕКА ЌЕ изгуби Сопранови.
Супер, 3 страни има гласови, ти си видел последни 2-3 гласа БМ и готово.Абе не ги броев јас хаха Видов пред мене неколку мислења сите БМ.
Многу изгласале дуелов, ја ѕирнав оваа со сите БМ гласови и претходната страна изедначено ми изглеаше. Не се возбудувај па и ти не убив човек.Супер, 3 страни има гласови, ти си видел последни 2-3 гласа БМ и готово.
Потешко е да ја разбереш Блек Мирор од Сопранови.The Sopranos, не ми се верува дека ќе изгуби од нетфликс серија. Кој гласал за Black Mirror или не гледал сопранови или не ја разбира.