(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Избацивте топ 3 серија на сите времиња
Сезонски, престани да замараш. Знаеш колку пати губеле у четвртфинале топ екипи на светско? Знаеш. Затоа,
Untitled.png

Моментално ги гледат и двете серии, топ ми се и двете, но БКС ми е за нијанса поинтересна. Затоа и гласам за неа.
Better Call Saul

Сезонски, престани да замараш. Знаеш колку пати губеле у четвртфинале топ екипи на светско? Знаеш. Затоа,
Прегледај го приврзокот 251651
Цела тема си се залепил и се палиш на мене ке помислам сакаш да ми го бапнеш.Ниту еднаш не сум те спомал само ми реплицираш откачи се,сакам женски не сум по педерите.

Како тргна претходниот дуел мислев дека The Sopranos ќе победи убедливо, а оно да ти било нерешено... Дури и не ми се верува дека The Wire била рангирана под The Sopranos, али ај... Штета...

Околу новиов дуел, при иницијалното бодување ѝ дадов 6 бода на Lost, а 5 на Better Call Saul. Иако мислам дека Better Call Saul е објективно подобра серија затоа што е далеку подобро испланирана и темпирана, сепак Lost на времето беше револуција во тв сериите. И не го зборам ова од носталгија затоа што пред 3 години ја изгледав цела по втор пат и бев подеднакво фасциниран од неа како и на времето кога ја гледав за прв пат. Така што - Lost.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom