Нема сега да гласам оти ги немам гледано сите филмови.
Butterfly Effect: Revelation - го имам дома. Воодушевен бев од првиот дел, но незнам зошто мислам дека втоириот и третиот дел (не ми се гледани и двата) не се нешто посебно. Ми подрекоја за вториот дека бил далеку послаб од првиот. Че ги гледам некогаш па че ви кажам.
Saw 6 - ауу. откако ги изгледав сите шест делови од серијалот станав голем обожавател. Стварно ме бендиса приказната. Најмногу тоа што на крајот се дознава се , и огромните заплети низ целиот филм. Н е енекој хорор, но до самиот крај е возбудливо. [можно е да гласам за овој]
X-Men Origins: Wolverine - голем обожавател на целиот серијал . Прикзната ми се допадна. Ефектите одлични. Го гледав два пати, еднаш онаа снимкана која излезе пред премиера, и вториот пат таа после премиерата. Дури и направив македонски превод за филмов. [можно е да гласам за овој]
Year One - го немам гледано. НЕ ПЛАНИРАМ ДА ГО ГЛЕДАМ. Ми изгледа на обична , глупа комедија. Се чудам зошто сте го ставиле на листава.
Twilight - не е овај Twilight , туку е THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON или само NEW MOON. Не ми е гледан. Сакам прво книгата да ја прочитам. Сепак не верувам дека че гласам за него, иако ме бендисуваат книгите.
Че изгледам поголем дел, па че изгласам. сакам да ги изгледам 2012, Avatar [ја мразам кино снимката] , Law Abiding Citizen , Up!, Inglourious Basterds и сл.
Предлози за листата:
Sherlock Holmes (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
Invictus (2009)
Public Enemies (2009)
Watchmen (2009)
Gamer (2009)
My Sister's Keeper (2009)
во предлозиве мои има далеку подобро филмчина од некои кои се ставени во анкетата.
:wink: