Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немам изгледано Avatar кој гледам дека доста позитивни критики од членовиве за форумов добил и гласови.
Сепак според мене најдобар филм за 2009 е Law Abiding Citizen . Филмов го гледав пред два дена и е пример за добар филм. Прекрасна глума, интересна содржина и напнатост до самиот крај...
Му го препорачувам на сите да го изгледаат.
И според мене филмовите како Law Abiding Citizen се ретки. Кој знај нека кажи некој сличен.
Го немам изгледано Avatar кој гледам дека доста позитивни критики од членовиве за форумов добил и гласови.
Сепак според мене најдобар филм за 2009 е Law Abiding Citizen . Филмов го гледав пред два дена и е пример за добар филм. Прекрасна глума, интересна содржина и напнатост до самиот крај...
Му го препорачувам на сите да го изгледаат.
И според мене филмовите како Law Abiding Citizen се ретки. Кој знај нека кажи некој сличен.
same here
петка е филмот е сега за крајот шо има врска не е типичен како сите филмови ама пак е најдобар
bwe не ми е јасно како гласат за немилосрдните копиљаци тапа филм демек оти тепаат американците на крајот се зна него или што ?
автар сите кажаја претходно цртан филм ама со до сега неповторливо 3д искуство
овај со ванпирите новата месечина многу по слаб од првиот дел
2012 глупости во боја цел свет се руши пука земјата а тие тераат со колата и на крајот пак обичен фамиљарен американец го спасва човештвото
такен нешто слично го мојот фаворит во приказната само што ептен ја претераа со главниот јунак се испотепа
нинџите просечна акција го малтретирале детето па се навежба и така се тепаше после
Друго мој тип е комедијата беше Hangover закон вистина делеше од другите да можеше сега да гласам оти гласав прд еден месец скоро ќе гласав за неа оти има поголеми шанси немам зборови
за другите не ми текнува ама скоро сите ги имама гледано и боза се :smir:
Не ми е јасно само кој гласал за 2012..смешен филм...
За мене лично The Day After Тomorrow е подобар филм него 2012 еве како споредба од ист жарн. Филм во којшто имаше каква таква глума, 2012 е класична комедија во тој поглед, за сцените пак да не збориме..
Inglourious Basterds најмногу ми се допадна и за него си гласав. Истото така и Аvatar и Sherlock holmes ми беа едни од подобрите за 2009. law abiding citizen читам дека крајот бил никаков ќе го гледам денеска-утре и ќе пишам рецензија