najdobar...najgledan...najskap...najisplatliv...i mn.dr.naj..bidi pameten i staj gi u ist kos,ili najdi pravilo po koe ke gi otcenuvas.Nevozmozno.Sepak na krajot univerzalno merilo e gledanosta,zarabotkata i pokraj toa sto i tuka praat holvudziite finti,ke napraat fantastcen trailer,ke lupnat luda para u marketing vo koj se majstori i najmalce 30% od publikata se luge koi sto go gledaat filmot cisto za da vidat so e fintata,i se brojat kako brojka,kupile karta pa se zaebale.Sepak,ostanatite 70% kupile so keif karta.Kako i da e,sepak zarabotkata e za mene kolku tolku reper. ,,Vozejki ja Dejzi,, da ja reklamiraa site best marketing kompanii u svetot,pak ke bese katastrofa na blagajnite,sto e i zasluzeno,e ama facite od ,,akademijata,,se isposraa i go Oskaruvaa...gi ima mnogu takvi gafovi,da ne gi brojam...Enivej,glasam za Hurt Locker,Hangover,Up.Avatar ne sum go gledal,ama denovive idam za Skopje pa ke vidam.Law Abiding citizen...uh,kako pocna filmot,si pomisliv masterpiece,ama na kraj ne da go usraa,neka odat u picku mater.Aj Srekna Nova i ubava zabava vecerva