Кафе

• Креатор на темата Креатор на темата Srcee
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време ги оправија (пред 10 години) за цената што плаќаш - 15-20 денари за чашка. И исклучиво само еспресото беше ок за таа цена. Сега за 40 таква помија не би зел. Башка застоено ужегнато, водата корне на метал.

Што имате пробано од компатибилниве капусли за Долче Густо кафемати? Гледам овде има доста избор и на оригинални и компатибилни:
Голем избор на вкусови има од неоригиналните, но ако пробал некој да каже кои вредат да се купат, да се доволно добри. Многу сакам да пробам од топло чоколадо некои има доста гледам избор.

Долче густо не, ама други брендови имам пробувано, јок батка. Нема врска.
Плус, да си знаете, во капсулите процентот на кафе е околу 20.

Што имате пробано од компатибилниве капусли за Долче Густо кафемати? Гледам овде има доста избор и на оригинални и компатибилни:
Голем избор на вкусови има од неоригиналните, но ако пробал некој да каже кои вредат да се купат, да се доволно добри. Многу сакам да пробам од топло чоколадо некои има доста гледам избор.
Naredniot pat procitaj shto se ima vo niv. Pr. Carevno brashno:LOL:

Kako be sakata da piete kafe od onie kapsuli gluposti. Otvoriv temava mislev ke dobijam preporaka zanekoe kvalitetna sorta kafe Dali filter kafe Dali tursko ne e bitno. Oni raspravaat neskafe kapsuli

Долче густо не, ама други брендови имам пробувано, јок батка. Нема врска.
Плус, да си знаете, во капсулите процентот на кафе е околу 20.

другите 80 посто што се кокаин?

Ние си пиеме од најефтината робуста на Гранд, поизгорена малку, така да нит вкус нит мирис можеш од кафе да узнаеш! И слануток да испечеш така ист вкус ќе има!

Ние си пиеме од најефтината робуста на Гранд, поизгорена малку, така да нит вкус нит мирис можеш од кафе да узнаеш! И слануток да испечеш така ист вкус ќе има!

robusta sakas idealno da e od vietnam. ako sakas jako gorko kafe ova e odlicno za onoj nas/turski nacin na pravenje. ako sakas poblaga i odlicna alternativa vidi kako gi spremaat vietnamcite.1756821366212.jpeg

1756821437619.jpeg

mene ova mi e najubavo kafe za sabajle. jako e, ja ispolnuva kukata so aroma i si e super vkusno.

Мислење за Gaggia Classic E24, го има на кафемати.цом.мк за 27 100 денари. Дали некој го користел овој кафемат, на интернет гледам ривјуа дека е меѓу најдобрите entry-level кафемати за домашна употреба.

Мислење за Gaggia Classic E24, го има на кафемати.цом.мк за 27 100 денари. Дали некој го користел овој кафемат, на интернет гледам ривјуа дека е меѓу најдобрите entry-level кафемати за домашна употреба.
Odlicna mashina. Kupuvaj i ne mu ja misli.Podobra za doma za tie pari nema da najdis.
A i cenata i e taa vo EU. Samo sepak porazbaraj se muzhi da spasis nekoja iladarka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom