Каде за Нова Година?

• Креатор на темата Креатор на темата Elence93
  • Време на започнување Време на започнување
Не ом нигде .. .ке си седам дома за инает .

:ija:еднаш сум се зезнал на саем на техно,еднаш во кафич со непознато друштво со никаква музика,еднаш измрзнав на плоштад многу пати сум се заебал дома:vozbud:е уште не сум пробал да ја преспијам еднаш.Како и да е таа ќе си дојде со или без мене.

:ija:еднаш сум се зезнал на саем на техно,еднаш во кафич со непознато друштво со никаква музика,еднаш измрзнав на плоштад многу пати сум се заебал дома:vozbud:е уште не сум пробал да ја преспијам еднаш.Како и да е таа ќе си дојде со или без мене.

2 пати ја имам преспивано поради разни сплетки од околности. ТоБ ми беше. Енивејз, очекувам клабинг инфо за Нова Година, па најверојатно на клабинг некаде.

Со друштво, кај еден другар ке биде лудооооооооооооо :smir:

2 пати ја имам преспивано поради разни сплетки од околности. ТоБ ми беше. Енивејз, очекувам клабинг инфо за Нова Година, па најверојатно на клабинг некаде.
Некој нов клабер сигуро од Санџак или Метохија :tapp: некако само саем или Авалон не спасуваат годинава :toe:

Dosega slavev so drustvo kaj nekoj doma pa izglea i ovaa godina taka. Ali ovojpat sakavme da iznajmime stan, da ne znae nekoj otprilika kolku se dvizat cenite? :S

Мразам Нова Година и сеедно ми е кај ќе одам.
Што е до мене јас и дома би си седела со пуканки и ќе си гледам некој филм, али секогаш им правам ќеф на другите и одам со друштвото кај одат и тие.

Ја мразам едноставно таа новогодишна еуфорија која е толку вештачка, сите се у некој филм и одвај чекаат да дојде 31 декември и да се исподотераат во новата гардароба, да се изнашминкаат ко тетки и да одат сите на прослава и се со цел да се начукаат, дрва да се сторат. Поголемиот дел ќе велат дека си поминале потпросечно и секоја друга вечер кога излегуваат е поубава од новогодишната, дел ќе се здрват и нема да знаат кај се, дел ќе одат на гости во токсикологија, дел ќе се затепаат, малолетници ќе повраќаат на секој чекор, ќе биде лудило од петарди и секоја година една иста приказна кога станува збор за Нова Година.
Во другите земји нова година се слави на плоштад и сите дома. Ние создаваме едно вештачко лудило со години, за безврска и само го полниме буџетот на кафаните и кафичите.

Најубави се деновите после нова година ... божиќните празници. Тие ги обожавам!:trepka:

како и други години, со друштво во изнајмен локал.....

Со баба и деде...хахахах...не знам ке видиме...најверојатно со друштво

Како и секоја година јадам гомна едно 2 месеца дека ке си седам дома и после за да напраам кеф на одредени личности одам некаде инаку ама баш никаде не ми се оде баш како шо кажа росоњерка ке симнам 3-4 филма пуканки сок и ке си легнам у 2 саато ...и сум сигурен дека нема ништо да испуштам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom