Каде за Нова Година?

• Креатор на темата Креатор на темата Elence93
  • Време на започнување Време на започнување
Рано е да се каже каде,али со другари 100%.Не е нешто посебно нова година,исти кур ко сваки дан.Сеа некој што го преувеличува тоа е друга работа.

Мислам дека јас знам каде за нова година...тоа би било некаде во струмица со моите роднини и пријатели :) језда не е нова година нешто посебно на некој секој ден му е нова година..... :helou:

Или како најчесто, во домашана атмосфера, 6-7 машки и толку женски, алхохол еден тон, музика секаква. После камен пијан и патриотски песни фрчат. После убавезно мочање надвор во снегот, и сабајле рибање ВЦ кое е лом од повраќање.

Другата варијанта е Охрид, во некоја дискотека.

Незнам, а и не ме интересире местото. Знам оти уште сега сум осуден на неколку часовно измачување со ... ај ќе си преќутам, да не навредам многу форумџии... Тоа што ќе сум со девојката ми е најважно. :back:

Не знам, а и не се замарам. Само нека помине. Искрено, не ја можам целава еуфорија околу Нова Година, ама добро додека луѓето се среќни, добро е.

Најверојатно на Саем или на некоја друга журка. Преку пенисот ми е од турбо-шит најискрено.

Со распалена скара позади зграда односно дома со моето семејство. Тотално релаксирано.

За Нова Година планирам да одам во Истамбул или Нови Сад.

Рано ми е. Во тек се преговорите, се чека датум за договор :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom