Каде за нова година?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.307
Бидејќи јас секогаш сакам да сум ин, оваа година решив јас да започнам дел од Ин шемата. Муабетот кој се почнува од втората половина на ноември во ситуации кога нема шо да се праи веќе муабет на маса, или кога ќе сретнете познаници што не сте ги виделе долго време (по некогаш и немате поим кои се, но од учтивост делите детали за вашите родители, комшии, деца и пријатели) во вид на чамче муабет... време е да се побутне. Бевме тивки цели десет месеци, сега да го поставиме О толку битното прашање... “Каде за нова година?“

И ве молам без несериозни коментари од типот не знам, не одам. Не одење на нова година е за лузери.
Значи, фаќајте телефоните, палете електронската пошта, не гасете мсн, а Фејсбук да се блокира од профили со договарање. Да се изначукаме сите ко стоки, да не можеме да одиме, Токсикологија да биде “крцата“ (и не мислам на рап екипата, на државна болница мислам) и се за славата и честа на новогодишната вечер.
:olee:

Викторе, си ја утнал малку. Фино шо се интерсираш каде, ама заборави со кого (мн. битен момент:pipi:), што секси ќе носите, предлог фризура...
Вака ич не ми се дискутира.... :ne_zboram

А, да, и забораи да прашаш дали жените поише ја сакаат Нова година од мажите? :pos2:

Викторе, си ја утнал малку. Фино шо се интерсираш каде, ама заборави со кого (мн. битен момент:pipi:), што секси ќе носите, предлог фризура...
Вака ич не ми се дискутира.... :ne_zboram

Не не, ти си утнала. Виктор убав потенцира: начукување ко стоки; токсикологија..

Мислиш во такво сценарио дали си секси облечена, или каква ти е фрузирата се забележува? :)

Не не, ти си утнала. Виктор убав потенцира: начукување ко стоки; токсикологија..

Мислиш во такво сценарио дали си секси облечена, или каква ти е фрузирата се забележува? :)

Ако некој дошол како што потенцирал Виктор уште од сабајле на 31-ви, тогаш сеедно... и вреди да се извадат од фиока пижамите на "баба Ацева" од претходните теми. :)

Башка, како на токсикологија така несредени? :kez:

незнам каде ама и не е битно, битно знам дека ке се начукам ко вол и пак ке ме носат дома ко лани:helou:

Леле што ќе праиме за нова година луѓееее :(:(:(

Појма неам уште што ни како, паника ме фаќааааа :tapp:

А 200 евра за новогодишен шопинг ќе давате и годинава? :)

Изгледа со другарите и другарките во некој кафиЌ :)

Абе, не е малце рано за вакви муабети?
Не ми личи рано, битните муабети се почињаат со време, натенане, нова година е еееееееј...
Mac)) напиша:
Леле што ќе праиме за нова година луѓееее:( :( :(

Појма неам уште што ни како, паника ме фаќааааа :tapp:

И мене Мац, нема времеееееееее... а ја уште немам решено кај ќе одам и што ќе носам... изгледа ќе си останам дома годинава, кутриот јас. :(

Море заеби нова година... Каде на одмор догодина? :pos:

Мене више цел месец паника ме фаќа, бачко!
И пази...УШЕ НЕ СУМ БИЛА У СОЛУН НА ШОПИНГ!!!
Бедови бачко, бедови.
Мора нешо да се договориме, не е за заебанција работава.
Планирам и од оние инстант кредитине од банка да зеам. Ипак, гардероба, пиење, 3 вечери по ред...треба да фрчат евра братче, али шо му ебам матер, еднаш у живот е нова година (или еднаш годишно беше :raz:)

Од 00 до 00-05 ке седам на кајгана да за си го сменам никот!!!

шала

Па со друарите сигурно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom