убав ама малецокДобар е хамбургерот и во Тетекс во чаршија за 80 динарчиња.
Иначе Сити Грил Рамстор моментално растура за хамбургер во Скопје потврдено
Sent from my iPad3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
убав ама малецокДобар е хамбургерот и во Тетекс во чаршија за 80 динарчиња.
Пробај во City Grill. Дефинитивно единствениот хамбургер со истиот квалитет како во поранешен Кинг Бургер и 7ца!Незнам дали е до мене или општо сите го делите мислењево, абе порано коа сме се враќале од град вриело пре Кинг Бургер, Аркадија и Попе ли беше не ми текиња тука во редот и 7ца тогашна, не сме можеле на ред да стигнеме... неможам да го најдам тој вкус на хамбургер, онака јадеш и свршаваш од убајни (не баш ко колегава над мене, да се осечам ко Клеопатра), сменија се, порано дур можеше и у НЛО да си земеш убав хамбургер од бутка и да се најадеш убаво.
Пробај во City Grill. Дефинитивно единствениот хамбургер со истиот квалитет како во поранешен Кинг Бургер и 7ца!![]()
Рамстор горе комшике. Супер е стварноCity Grill, каде е тоа?![]()
Во Рамстор. Не сум сигурен, може има и на друго место.City Grill, каде е тоа?![]()
Koга го отворија може и беа добри, ама после тоа хамбургерот личеше на се само на хамбургер не.Добро зарем никој од вас не мисли дека Жужу-бургер заслужува некакво позитивно признание? Ем си најаден, ако не и прејаден.. ем имаат сосови за прсти да излижеш, прекрасен помфрит и солидно месо. What more could you possibly want?