убав ама малецокДобар е хамбургерот и во Тетекс во чаршија за 80 динарчиња.
Иначе Сити Грил Рамстор моментално растура за хамбургер во Скопје потврдено
Sent from my iPad3 using Tapatalk
убав ама малецокДобар е хамбургерот и во Тетекс во чаршија за 80 динарчиња.
Пробај во City Grill. Дефинитивно единствениот хамбургер со истиот квалитет како во поранешен Кинг Бургер и 7ца!Незнам дали е до мене или општо сите го делите мислењево, абе порано коа сме се враќале од град вриело пре Кинг Бургер, Аркадија и Попе ли беше не ми текиња тука во редот и 7ца тогашна, не сме можеле на ред да стигнеме... неможам да го најдам тој вкус на хамбургер, онака јадеш и свршаваш од убајни (не баш ко колегава над мене, да се осечам ко Клеопатра), сменија се, порано дур можеше и у НЛО да си земеш убав хамбургер од бутка и да се најадеш убаво.
City Grill, каде е тоа?Пробај во City Grill. Дефинитивно единствениот хамбургер со истиот квалитет како во поранешен Кинг Бургер и 7ца!
Рамстор горе комшике. Супер е стварноCity Grill, каде е тоа?
Во Рамстор. Не сум сигурен, може има и на друго место.City Grill, каде е тоа?
Koга го отворија може и беа добри, ама после тоа хамбургерот личеше на се само на хамбургер не.Добро зарем никој од вас не мисли дека Жужу-бургер заслужува некакво позитивно признание? Ем си најаден, ако не и прејаден.. ем имаат сосови за прсти да излижеш, прекрасен помфрит и солидно месо. What more could you possibly want?