Skorp
That guy...
Ima odeno nekoj Kapri, Amalfi, toj reon na Italija? Sakam da odam ama komplicirano e so prevoz malce... pa ako ima nekoj sto bil da mi pomogne so planiranje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум бил, ама го планирав тоа патување и резервирав сместување преку hollidaylettings.com( во Conca dei Marini) но во последен момент се сменаа работите и не кинисавме.Ima odeno nekoj Kapri, Amalfi, toj reon na Italija? Sakam da odam ama komplicirano e so prevoz malce... pa ako ima nekoj sto bil da mi pomogne so planiranje?
Не сум бил, ама го планирав тоа патување и резервирав сместување преку hollidaylettings.com( во Conca dei Marini) но во последен момент се сменаа работите и не кинисавме.
Траектот беше голема ставка во патувањето, повратна некаде 450 еур за 5мина(со кабина) со возило релација Драч-Бари и беше поефтината варијанта него Игуменица-Бриндизи. Снестувањето е поефтино во „позафрлените“ места ако си со сопствен превоз е подобра варијанта него да плаќаш оган цена во поизвиканите места. Јас најдов дуплекс апартман за 6 за 900 евра за 10 ноќевања.
Топ место... Добар изборSakav Amalfi, Kapri i Sorento tura da pravam ama ne mi uspea. Na kraj se odluciv za 'polesna' destinacija... Hvar ke odam ova leto![]()
Топ место... Добар избор, гледај да отидеше и до Брач бар на еден ден, посебно до плажата Бол...Sakav Amalfi, Kapri i Sorento tura da pravam ama ne mi uspea. Na kraj se odluciv za 'polesna' destinacija... Hvar ke odam ova leto![]()
neipori definitivnoКај би препорачале во Грчка за со мало бебе? Само да не е прв крак и не можам по острови да се акам. Втор крак нешто или слично?
Топ место... Добар избор[DOUBLEPOST=1461330539][/DOUBLEPOST]
Топ место... Добар избор, гледај да отидеше и до Брач бар на еден ден, посебно до плажата Бол...![]()