- Член од
- 11 март 2023
- Мислења
- 1.451
- Поени од реакции
- 1.887
![]()
Regenschirm sturmsicher Voll-Fiberglas Automatik-Herren-Schirm stabil groß L-XXL | eBay.de
iX-brella strong full fiber - extra stabiler Stockschirm mit 16 Streben aus Fiberglas mit Automatik Viel mehr an Stabilität geht fast nicht. Dieser Schirm, vollständig aus Fiberglas-Komponenten zusammengesetzt, besitzt ein sehr hohes Maß an Flexibilität, welche nötig ist, wenn starker Wind am...www.ebay.de
Го имам овој XXL. Освен тоа што е добар и не е лесно кршлив, воопшто капка не те допира, ако имаш друштво, слободно и нив викни ги, има место за сите. Шала на страна, од Happy Home (уа реклама!) зедов прилично ист, меѓу 500-800 денари, не ми текнува, топ е, само огромен е, и смешно, чудно и необично изгледа од страна кога те гледа некој, дијаметарот е како оние најмалине за на плажа што се, комотно има место за двајца да не ги чепни капка. Интересни ми се реакциите на луѓето, ама чадорот си го вреди секој денар.
Бај д веј, добар предлог за Rolls Royce чадор, само ако си богаташ, па нема да го жалиш при прво оставање во маркет или влез од кафеана. Инаку за 500$ имаш стотина мали, кршливи чадорчиња што веројатно нема да ги потрошиш тековната деценија.