- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 221
- Поени од реакции
- 127
Профи се, немам замерка.[DOUBLEPOST=1474287414][/DOUBLEPOST]Задоволен од работата на чоекот?
Башка другар ми ,им однесе кожа и му направија јакна по мерка.Задоволен од работата на чоекот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Профи се, немам замерка.[DOUBLEPOST=1474287414][/DOUBLEPOST]Задоволен од работата на чоекот?
Башка другар ми ,им однесе кожа и му направија јакна по мерка.Задоволен од работата на чоекот?
Tineks , Raners...Освен sport vision, sport m и d oprema, каде има ранци?
Предложете ми некој добар ранец до кај 1500 денари.
Појди на Бит Пазар сигурно ке најдешКантар каде може да се најде квалитетен ?
како да си направам боксерска вреќа
21А последна станица е бардовци ама колку шо знам поминува покрај систина така да можеш да се симнеш тамуПражав и во другата тема ама ај и овде
Кажете ми со кој автобус можам да стигнам од центар до Томато продукција,т.е до првите семафори после Систина?
Подобро со 21, инде преку влае и ке се симнеш во Злокуќани на автобуската пред семафорите, ако идеш со 21А ке те ке треба да се симнеш исто во Злокуќани ама кај сервис Бате пошто автобусот иде од кај Систина, а тоа е малку подалеку од Томато.21А последна станица е бардовци ама колку шо знам поминува покрај систина така да можеш да се симнеш таму
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Некој да препорача во Скопје добар кондураџија?
Туфо, Ѓорче Петров, карши влезот на црквата во зградите.Некој да препорача во Скопје добар кондураџија?