Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Менувачница што работи 24 часа во Скопје?
Или некоја што ќе работи утре во 07:00 сабајле?

Менувачница што работи 24 часа во Скопје?
Или некоја што ќе работи утре во 07:00 сабајле?
Вечерва до 10 ти работи менувачницата во Капитол, претпоставувам и во Сити Мол исто.

Мушичка од внатрешна страна на екранот на HD LED телевизор. Чаре?
Под гаранција ти е ? Пробај со правосмукалка да ја извлечеш како ти се протна жити се?

Под гаранција ти е ? Пробај со правосмукалка да ја извлечеш како ти се протна жити се?
Под гаранција е да, и јас тоа се чудам како се пикна се да и е*ам :)

Под гаранција е да, и јас тоа се чудам како се пикна се да и е*ам :)
Пробај со правосмукалка ако не носи го во сервис гајле ти е несмеш сам да го отвараш.

Мушичка од внатрешна страна на екранот на HD LED телевизор. Чаре?
Не го пуштај ТВ то неколку дена и мушичката само ќе исчезне инаку мушичките привлекува светлина без разлика дали е јака или слаба светлина друго чаре нема правосмукалка тешко!?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Не го пуштај ТВ то неколку дена и мушичката само ќе исчезне инаку мушичките привлекува светлина без разлика дали е јака или слаба светлина друго чаре нема правосмукалка тешко!?

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Проблем е што е мртва и стои на сред енкран и не паѓа никако еве скоро 1 месец

Девојки и дечки, да ве замолам да ми кажете ако знаете некој добар кројач што работи со кожа за кратења на јакна и такви работи.

Ја тие кројачи низ Скопјево што ги знам не работат со кожа, па ми треба некој асален што си го знае занаетот.

Девојки и дечки, да ве замолам да ми кажете ако знаете некој добар кројач што работи со кожа за кратења на јакна и такви работи.

Ја тие кројачи низ Скопјево што ги знам не работат со кожа, па ми треба некој асален што си го знае занаетот.
Imas vo carsija ulica so krznari. Nekoj sigurno ke ti ja skrati jaknata

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Имаш на кружен кај Католичка мислам дека Чигра се вика дуќанот.Јас имам кратено јакна таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom