macko i
Локален шериф
На зелено пазарче има еден дуќан за рамки за очила во самото пазарче е кај што се продават патиките.Препорака за добар избор на рамки/наочари (не за сонце) во Скопје и локација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На зелено пазарче има еден дуќан за рамки за очила во самото пазарче е кај што се продават патиките.Препорака за добар избор на рамки/наочари (не за сонце) во Скопје и локација?
Малце каснам , касно видов.Ај тука да прашам некој кој се разбира оти сум дудук за ова хахаха
купив камери ресивер бла бла и сега со тие камери дојде адаптеров поточно 3 камери ај ако некој знае да ми објасни како да поврзам што како каде треба ве молам
еве слики од адаптерот Прегледај го приврзокот 157240 Прегледај го приврзокот 157242
@gjoko-mkd се разбира во медови, он можеби знае каде можеш да најдеш беровски медКаде можам да најдам Беровски мед во Скопје?
На Зелен Пазар во оптика Ицо знам дека има голем избор на наочариПрепорака за добар избор на рамки/наочари (не за сонце) во Скопје и локација?
Не те заборавив, медот е пехчевски домашно производство им е. На колешката родителите го изработуале.Каде можам да најдам Беровски мед во Скопје?
Имаше од ПЦ опција да преместуваш слики во други албуми, кликни на сликата и во опциите ќе најдеш.Сигурно прашањево не е за тука ама сигурно има исто така добри дечки кои ќе ми помогнат
Не се работи за некој си голем проб.
Некни кладов слика од миблен. Ми се стави сликата во timeline photos.
А сакам да стои во mobile uploads, кога одам на албуми ми ги дава другите што ги имам креирано од зимовања, викендикако да напрам да појди сликава во Mobile uploads
фала на сите кои ќе се обидат да ми помогнат
Ми ги дава албуми. Креорани од моја страна пред година-две бе го дава албумот кај шо се ' прикачени од моб' проверив од ком.Имаше од ПЦ опција да преместуваш слики во други албуми, кликни на сликата и во опциите ќе најдеш.
Не си ме разбрал, влези во Timeline албумот > отвори ја сликата > под сликата барај Options > Move to other album > го одбираш албумот во кој сакаш да ја префрлишМи ги дава албуми. Креорани од моја страна пред година-две бе го дава албумот кај шо се ' прикачени од моб' проверив од ком.
Те разбирам ама ти не ме разбираш.Одам како што пишуваш погоре. И кај шо има move to other album не го дава Mobile UploadsНе си ме разбрал, влези во Timeline албумот > отвори ја сликата > под сликата барај Options > Move to other album > го одбираш албумот во кој сакаш да ја префрлиш
Не можеш да преместуваш слики во генеричките албуми како Timeline Photos, Mobile Uploads, Profile Pictures и Cover Photos, можеш само во рачно креираните албуми.Те разбирам ама ти не ме разбираш.Одам како што пишуваш погоре. И кај шо има move to other album не го дава Mobile Uploads