Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kade ima kapacinja za bandazi kaj nas ?
4pcs-Free-shipping-59mm-Opel-Astra-Mokka-Insignia-Zafira-Corsa-Tigra-car-emblem-Wheel-Center-Hub.jpg
Во секоја подобро снабдена продавница за авто делови во Скопје ги има 50 денери е едно.

Каде можам да најдам адаптер за рутер, продаваат ли само адаптери по продавниците за бела техника?

Каде се наоѓа ресторан Десатели? На гугл ништо не најдов.
За ресторанов никаде нема информации, а и јас лично незнам каде е. Но сигурен ли си дека тоа му е правото име? Да не си разбрал погрешно?

Каде можам да најдам адаптер за рутер, продаваат ли само адаптери по продавниците за бела техника?
Било каков адаптер ке ти заврши работа, битен ти е конекторот. Во последно време рутери, безжични телефони, ресивери сите имаат исти конектори , така да во некој сервис за електроника сигурно ке најдеш...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Било каков адаптер ке ти заврши работа, битен ти е конекторот. Во последно време рутери, безжични телефони, ресивери сите имаат исти конектори , така да во некој сервис за електроника сигурно ке најдеш...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Логин електроникс , Анкоч и слични сигурно ќе најдеш.

Не знам каде на друго место да го поставам прашањево...некое средство или што било друго за отстранување на црвено вино од платнени патики(сиви) ?

Не знам каде на друго место да го поставам прашањево...некое средство или што било друго за отстранување на црвено вино од платнени патики(сиви) ?
Belo vino....probano na obleka

Ај тука да прашам некој кој се разбира оти сум дудук за ова хахаха
купив камери ресивер бла бла и сега со тие камери дојде адаптеров поточно 3 камери ај ако некој знае да ми објасни како да поврзам што како каде треба ве молам
еве слики од адаптерот IMG_0114.JPG IMG_0116.JPG

Attachments

• IMG_0115.JPG
    IMG_0115.JPG
    993,5 KB · Прегледи: 22
Да не знае некој каде може да се најде кабелче за машинка за бричење , поточно ова :

https://www.aliexpress.com/item/NEW..._3&btsid=ff5b4556-260e-4099-919f-82e43b38af91

Се снајдов , Електро Визија овластен сервис за програмата на Philips на телефонскиот броj 02/ 3135 115. Ако случајно на некој му притреба....

Последно уредено:
Каде можам да најдам Беровски мед во Скопје?

Каде можам да најдам Беровски мед во Скопје?
Е сеа и ти беровски :)
Имам колепка што кажа дека продаваат (по потекло е од таму), ќе ја прашам утре зашто веќе е замината. Не се сежавам на цена, можам само да ти кажам дека зимам провизија од секоја продадена тегла една супена лажица.

Препорака за добар избор на рамки/наочари (не за сонце) во Скопје и локација?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom