Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kаде во градов се продаваат микрофони? Ми треба АТ2020.

Продавница или место во Скопјево каде што се продава марката на часовници Fossil

Во Т.Ц. Беверли Хилс.
--- надополнето: Oct 5, 2011 10:02 AM ---
Дали кај нас има да се купи кутија за чување на часовници? Немора да е нешто ексклузивно, може и поевтино да биде.

IMG_0419Medium.jpg
Најдов Од Ebay за 22$.
--- надополнето: Oct 5, 2011 10:03 AM ---
Каде можам да најдам половни стапови за планинарење или за скијање(претпоставувам дека и тие ке одговараат за планинарење)?

Некој?

316604_460s.jpg

Ја начекав сликава на 9гаг и ми се приигра играва, му текнува на некој како се викаше? :)

Abe aj neka kaze nekoj sto znae, kako se vikase eden kafic vo lisice, neznam potocno koe lisice :) cudno ime imase kaficov, mi go kazaa i se dogovoriv za kafe ama za ziva glava ne mi teknuva kako se vikase kaficov, aj koj znae neka kaze nekoi iminja na kafici vo lisice... bese nesto kako riza, ricar li, ili taka nesto ....

ај ако може некој да ми каже кај може да најдам пирс за на усна, црна алка...ама од тие без топче шо се.

ај ако може некој да ми каже кај може да најдам пирс за на усна, црна алка...ама од тие без топче шо се.
САМО ВО ПИРСИНГ СТУДИО. Немој да си купувала од дуќани за бижутерија, бидејќи се најчесто од некои чкљ метали од кои можно е да си имаш проблеми.

САМО ВО ПИРСИНГ СТУДИО. Немој да си купувала од дуќани за бижутерија, бидејќи се најчесто од некои чкљ метали од кои можно е да си имаш проблеми.

јасно дека од пирсинг студио, само мислев да не знае некој точно во кое има. и уопште кај има пирсинг студиа низ скопје.

Каде да ја најдам за PS3, GTA IV liberty city или Complete Edition ?
Овие од пазар3 и реклама5 никој не одговара со денови (најверојатно ја немаат веќе).
И на ново ако знаете каде би можело да ја има ве молам кажете. Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom