Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам овакви ствари што се шијат на облека? Не знам како се викаат баш али сликава ќе појасни

P_H0B05_1130184.JPG

Не мислам баш дезенот да е ваков, само за да сватите што барам. Дезенот не е битен, пожелно е нешто по како за девојче.

Среброто како иде дечки? Колку се откупува низ чаршија?

Каде да најдам машинче за виткање цигари во Скопјево, знае некој? Се напнав со моите неспретни прсти. :)
Провери во Tobacco Together салоните , кај OCB производите (ако им останало некоја машинка) ...

Ми текна на еден виц т.е повеќе е од оние смешни загатки, а идеше нешо као се наоѓаш во пустина, па те гони лав, имаш дрво со круша.. итн и како ќе избегаш... така нешто. Никако не можам да го најдам, а го имам читано на форумов. Се сеќава некој???

Ми текна на еден виц т.е повеќе е од оние смешни загатки, а идеше нешо као се наоѓаш во пустина, па те гони лав, имаш дрво со круша.. итн и како ќе избегаш... така нешто. Никако не можам да го најдам, а го имам читано на форумов. Се сеќава некој???
Вака нешто беше...

Се наоѓаш во пустина, со круша в раце, а те брка гладен лав. Како ќе стигнеш до Рим?

Ја фрлаш крушата, а бидејќи крушата под круша паѓа, ти се качуваш на неа. Веќе спасен си на дрвото, ти паѓа камен од срце и го убива лавот .Штом го уби, ти си на коњ. Го јавнуваш и тргнуваш по патот, а сите патишта водат кон Рим.
http://www.facebook.com/sharer.php?...ладен лав.Како ќе стигнеш до Рим?Ј�...&src=sp

Вака нешто беше...

Се наоѓаш во пустина, со круша в раце, а те брка гладен лав. Како ќе стигнеш до Рим?

Ја фрлаш крушата, а бидејќи крушата под круша паѓа, ти се качуваш на неа. Веќе спасен си на дрвото, ти паѓа камен од срце и го убива лавот .Штом го уби, ти си на коњ. Го јавнуваш и тргнуваш по патот, а сите патишта водат кон Рим.
Дададада, фала!

Каде да најдам машинче за виткање цигари во Скопјево, знае некој? Се напнав со моите неспретни прсти. :)

Пробај на Бит Пазар кај оние што продаваат тутун за виткање на кило.

Ziplock кеси, А3 големина во Скопје?

Baggies004.jpg

Ќе ве молам некои да одговори на прашањево каде можам да најдам перики во Скопје? Ми треба кафена, реална перика како на сликава. ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ
T14wXyXmNuXXbjkroT_010737.jpg

Каде можам да најдам овакви ствари што се шијат на облека? Не знам како се викаат баш али сликава ќе појасни

P_H0B05_1130184.JPG

Не мислам баш дезенот да е ваков, само за да сватите што барам. Дезенот не е битен, пожелно е нешто по како за девојче.
Сигурно ги наоѓаш во SEWA на плоштад. Проверено и купено. Чинам дека беа до 100 денари или тука некаде.

Епа вака.
Ме интересира авионски превоз Скопје - Љубљана колку пари е и кои денови има ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom