Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?

Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?
За поефтини а солидни - боље барај на старо. (само ќе си глеаш сочувани да се)

way%20pus%20up%20twister.JPG

вакво нешо по скопје имате видено?

Имаш и во LINING такозвани ОРКА! :)

Пазарчето под Кале. Цимерот си зема добри ролерки со силикоски тркала(фалеше едно ама ништо) за 300 денари.

ај и од мене едно прашање... значи мене не ми треба некој физички предмет туку услуга.. уствари шо е муабетот. ми треба
СИГУРНА информација за колку дена стига писмо од скопје до црна гора. некој да ми даде точна и прецизна информација??

ај и од мене едно прашање... значи мене не ми треба некој физички предмет туку услуга.. уствари шо е муабетот. ми треба
СИГУРНА информација за колку дена стига писмо од скопје до црна гора. некој да ми даде точна и прецизна информација??

брат зависи каква испорака имаш...по федекс стига за 24 часа кај сакаш у свет мислам...ама кошта... а обична пошта...пошто е црна гора сигурно не повеќе од 2 дена...значи ок бараш точна информација.мојава не е таква, ама е претпоставка реална... Прашај си во најблиската пошта

брат зависи каква испорака имаш...по федекс стига за 24 часа кај сакаш у свет мислам...ама кошта... а обична пошта...пошто е црна гора сигурно не повеќе од 2 дена...значи ок бараш точна информација.мојава не е таква, ама е претпоставка реална... Прашај си во најблиската пошта
за прашување ке прашам и тоа сигурно баш имам пошта кај на 5 минути од мене а за по федекс сигурен лис и дека стига за 24 часа? и колку би ме коштало? се работи за најобично писмо

за прашување ке прашам и тоа сигурно баш имам пошта кај на 5 минути од мене а за по федекс сигурен лис и дека стига за 24 часа? и колку би ме коштало? се работи за најобично писмо
Што се замараш тука, јави се било во Федекс, ДХЛ, Спидидиливери...ќе ти кажат :).

Што се замараш тука, јави се било во Федекс, ДХЛ, Спидидиливери...ќе ти кажат :).

неам бројче.. ако го имаш прати по пп или пиши тука може ке му притреба на некој...

неам бројче.. ако го имаш прати по пп или пиши тука може ке му притреба на некој...
Спиди деливери

адреса: Франклин Рузвелт 51-а
место: Скопје
телефон: (02) 3232 112
локација: Позади Симпо

Рсе Оптима-Федекс

адреса: бул.Партизански Одреди 17
место: Скопје
телефон: (02) 3111 116
локација: карши Соборен храм

Ја пишав и во правата тема за ова арно ама нешто слабо таму.
Да пробам овде!

Сакам да купам Ламинат....
Ми предложија дека во Струмица имало голем избор и тоа ефтин!
Е ајде сеа кој е запознат со ова нека кажува цена и место каде има!

Цвеќарница во Скопје? со добри цени и пред се услуга ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom