Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
NBA дресови ако мислиш на "оригинали" имаше едно време во аеродром една продавница се занимаваше со тие работи но незнам дали сеуште постои, пробај до битпазар има една продавничка само дресови продаваат но несум сретнал кошаркарски, најисплатливо тие преку нба страната да си одбереш и нарачаш од фаншопот на омилениот тим другарче мое му стигна пред некој ден од Bynum дрес за околу 3000 со се превоз :)

--- надополнето ---

kaj mozam da najdam onakva seks kukla lu kao se vika so se duva mi treebaa ama da e evtina ZA U SKOLO MI E !!!!!
Во некој од неколкуте секс шопови во Скопјево, како валијант и уште некои за цени незнам

NBA дресови ако мислиш на "оригинали" имаше едно време во аеродром една продавница се занимаваше со тие работи но незнам дали сеуште постои, пробај до битпазар има една продавничка само дресови продаваат но несум сретнал кошаркарски, најисплатливо тие преку нба страната да си одбереш и нарачаш од фаншопот на омилениот тим другарче мое му стигна пред некој ден од Bynum дрес за околу 3000 со се превоз :)

--- надополнето ---

Problemot so naracuvanje od NBA.com mi beshe..slucajno da ne ne stigne dresot do vamu.

Ми требаат црни чевли како на сликава ама женски и не толку издолжени напред. Штиклата треба да е идентична и цели да се црни.
Ако некој знае каде може да најдам нека ми каже, итно ми требаат за работа.
jazz-shoes.jpg

Нема шанса да не ти стигне, другарчето си го нарача и му стигна а како е тоа несум разгледал

Да ми каже некој кај можам да најдам женски саат ама да не е многу скап до кај 1500 - 2000 ?

Problemot so naracuvanje od NBA.com mi beshe..slucajno da ne ne stigne dresot do vamu.

затоа иди си у пирамида у гтц 2 спрат, или палма исто 2 спрат, јез да се фејк, ама ко за парите добри се...сеа зависи шо бараш...
провери и во фаншопот кај ONE зградата, ама не сум сигурен за таму

Да ми каже некој кај можам да најдам женски саат ама да не е многу скап до кај 1500 - 2000 ?
за ова барем е лесен проблем.. прошетај низ ГТВ низ рамстор низ бисер ке најдеш за таа цена колку сакаш. и убави и шкарт и секакви !

Ми требаат црни чевли како на сликава ама женски и не толку издолжени напред. Штиклата треба да е идентична и цели да се црни.
Ако некој знае каде може да најдам нека ми каже, итно ми требаат за работа.
jazz-shoes.jpg

Пробај Штип, Баргала!

Ако ништо друго низ дуканиве тука во Штип ке најдеш!

Пробај Штип, Баргала!

Ако ништо друго низ дуканиве тука во Штип ке најдеш!

Бидејќи студирам во Штип сите продавници ги поминав и немаше, имаше црни ниски чевли ама не со таква штикла. Сепак фала на одговорот.

Ми требаат околу 100 еднобојни маици (во светли бои, бела, жолта, портокалова, сина...) со кратки ракави. Некоја препорака?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom