RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?
Некој?Каде може да најдам и колку пари кај нас starfruit?
За поефтини а солидни - боље барај на старо. (само ќе си глеаш сочувани да се)Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?
вакво нешо по скопје имате видено?
Пазарчето под Кале. Цимерот си зема добри ролерки со силикоски тркала(фалеше едно ама ништо) за 300 денари.Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?
брат зависи каква испорака имаш...по федекс стига за 24 часа кај сакаш у свет мислам...ама кошта... а обична пошта...пошто е црна гора сигурно не повеќе од 2 дена...значи ок бараш точна информација.мојава не е таква, ама е претпоставка реална... Прашај си во најблиската поштаај и од мене едно прашање... значи мене не ми треба некој физички предмет туку услуга.. уствари шо е муабетот. ми треба
СИГУРНА информација за колку дена стига писмо од скопје до црна гора. некој да ми даде точна и прецизна информација??
за прашување ке прашам и тоа сигурно баш имам пошта кај на 5 минути од мене а за по федекс сигурен лис и дека стига за 24 часа? и колку би ме коштало? се работи за најобично писмобрат зависи каква испорака имаш...по федекс стига за 24 часа кај сакаш у свет мислам...ама кошта... а обична пошта...пошто е црна гора сигурно не повеќе од 2 дена...значи ок бараш точна информација.мојава не е таква, ама е претпоставка реална... Прашај си во најблиската пошта
Што се замараш тука, јави се било во Федекс, ДХЛ, Спидидиливери...ќе ти кажат .за прашување ке прашам и тоа сигурно баш имам пошта кај на 5 минути од мене а за по федекс сигурен лис и дека стига за 24 часа? и колку би ме коштало? се работи за најобично писмо
неам бројче.. ако го имаш прати по пп или пиши тука може ке му притреба на некој...Што се замараш тука, јави се било во Федекс, ДХЛ, Спидидиливери...ќе ти кажат .
Спиди деливеринеам бројче.. ако го имаш прати по пп или пиши тука може ке му притреба на некој...
Пазарче, зелено, буњаковец, горче, битпазар и кај уште неБела ефтина маица?