Каде може да најдам? (Општи прашања)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сакам да си купам троа поефтини ролери, колку да се раздвижам рекреативно. Земам во предвид секакви освен со пластични тркала. Ени сагџекшн?
За поефтини а солидни - боље барај на старо. (само ќе си глеаш сочувани да се)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Пазарчето под Кале. Цимерот си зема добри ролерки со силикоски тркала(фалеше едно ама ништо) за 300 денари.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај и од мене едно прашање... значи мене не ми треба некој физички предмет туку услуга.. уствари шо е муабетот. ми треба
СИГУРНА информација за колку дена стига писмо од скопје до црна гора. некој да ми даде точна и прецизна информација??

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
ај и од мене едно прашање... значи мене не ми треба некој физички предмет туку услуга.. уствари шо е муабетот. ми треба
СИГУРНА информација за колку дена стига писмо од скопје до црна гора. некој да ми даде точна и прецизна информација??
брат зависи каква испорака имаш...по федекс стига за 24 часа кај сакаш у свет мислам...ама кошта... а обична пошта...пошто е црна гора сигурно не повеќе од 2 дена...значи ок бараш точна информација.мојава не е таква, ама е претпоставка реална... Прашај си во најблиската пошта

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
брат зависи каква испорака имаш...по федекс стига за 24 часа кај сакаш у свет мислам...ама кошта... а обична пошта...пошто е црна гора сигурно не повеќе од 2 дена...значи ок бараш точна информација.мојава не е таква, ама е претпоставка реална... Прашај си во најблиската пошта
за прашување ке прашам и тоа сигурно баш имам пошта кај на 5 минути од мене а за по федекс сигурен лис и дека стига за 24 часа? и колку би ме коштало? се работи за најобично писмо

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
за прашување ке прашам и тоа сигурно баш имам пошта кај на 5 минути од мене а за по федекс сигурен лис и дека стига за 24 часа? и колку би ме коштало? се работи за најобично писмо
Што се замараш тука, јави се било во Федекс, ДХЛ, Спидидиливери...ќе ти кажат :).

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Што се замараш тука, јави се било во Федекс, ДХЛ, Спидидиливери...ќе ти кажат :).
неам бројче.. ако го имаш прати по пп или пиши тука може ке му притреба на некој...

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
неам бројче.. ако го имаш прати по пп или пиши тука може ке му притреба на некој...
Спиди деливери

адреса: Франклин Рузвелт 51-а
место: Скопје
телефон: (02) 3232 112
локација: Позади Симпо

Рсе Оптима-Федекс

адреса: бул.Партизански Одреди 17
место: Скопје
телефон: (02) 3111 116
локација: карши Соборен храм

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ја пишав и во правата тема за ова арно ама нешто слабо таму.
Да пробам овде!

Сакам да купам Ламинат....
Ми предложија дека во Струмица имало голем избор и тоа ефтин!
Е ајде сеа кој е запознат со ова нека кажува цена и место каде има!

Член од
18 март 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
Цвеќарница во Скопје? со добри цени и пред се услуга ?

Kajgana Shop

На врв Bottom